Raj za gurmane

Što je novo na Street Food Festu u Širokom Brijegu?

Festivalom će prošetati mnogi gurmani i ljubitelji dobre zabave, a posjetitelji će otkriti što je trenutno u trendu na gastro sceni.
Lifestyle / Hrana | 09. 07. 2021. u 19:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Obišli smo festivale regije i šire kako bismo mogli unaprijediti našu ponudu. Potrudili smo se dovesti renomirane izlagače koji na leđima imaju više festivala i koji znaju što očekivati", kazao je organizator uličnog festivala hrane Street Food Festa Mario Mandić. 

Naime, on će se održati od 23. do 25. srpnja na Festivalskom trgu parka Sajmište u Širokom Brijegu.

Nakon što se ovaj festival pokazao kao odličan novi sadržaj u Širokom Brijegu 2019. godine u svom prvom izdanju, drugo izdanje se zbog pandemije koronavirusa moralo prolongirati za dvije godine kasnije.

Prvi Street Food Fest, premašio je sva očekivanja organizatora, a prema njihovim podacima posjetilo ga je preko 5.000 posjetitelja, prenosi BHRT

Festivalom će prošetati mnogi gurmani i ljubitelji dobre zabave, a posjetitelji će otkriti što je trenutno u trendu na gastro sceni.

Svoju će kreativnost i vještinu pokazati sedam vrsnih street food majstora iz BiH i Hrvatske, a posjetitelji će moći kušati i neke od craft piva, kao i vina iz ponude, a za one mlađe biti će organiziran i Kids Corner.

Kopirati
Drag cursor here to close