Njami

Stiže Harry Potter kuharica s receptima iz filmova

Ako ste gledajući filmove maštali o tome da u Hogwartsu jedete čarobne gingerbreadse, sovine muffine ili pitu od bundeve, sada ćete u svim tim magičnim jelima moći zaista i uživati
Lifestyle / Hrana | 04. 08. 2021. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velike obožavatelje Harryja Pottera, i svega što ima veze s njim, sigurno će razveseliti vijest da će u knjižare uskoro stići prva službena Harry Potter kuharica.

Knjigu, koja je bestseller New York Timesa, napisala je Joanna Farrow, a u njoj ćete pronaći više od 40 slanih i slatkih recepata inspiriranih filmovima o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu.

Ako ste gledajući filmove maštali o tome da u Hogwartsu jedete čarobne gingerbreadse, sovine muffine ili pitu od bundeve, sada ćete u svim tim magičnim jelima moći zaista i uživati, i to kod kuće, prenosi Journal.hr.

Osim recepata pomoću kojih ćete moći svojim prijateljima pripremiti pravu gozbu po uzoru na onu u kojoj su Harry, Ron, Hermione i ostali učenici Hogwartsa uživali u Velikoj dvorani, kuharica donosi i sve bitne informacije i podatke o hranjivim vrijednostima svakog obroka.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Lumen_Izdavastvo (@lumen_izdavastvo)

Prikladna je za svakoga, a uključuje čak i gluten-free, vegetarijanske te veganske recepte. Uz sve njih dolaze i prekrasne fotografije, baš poput njenih korica zbog čega će divno izgledati na polici.

Kopirati
Drag cursor here to close