Festival torti Torte i to

Slatka potraga: Traži se dijete rođeno 22.12.2014.godine

Udruga "KulTurist", i ove godine priređuje pravu slatku čaroliju naziva Festival torti "Torte i to "
Lifestyle / Hrana | 19. 12. 2019. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga "KulTurist", i ove godine priređuje pravu slatku čaroliju naziva Festival torti "Torte i to "

Uputili su poziv afirmiranim i neafirmiranim ljubiteljima pravljenja slastica i torti koji se žele prijaviti za sudjelovanje na festivalu da to mogu učiniti do 14 sati 21.12.2019. godine.

Udruga "Kulturist",najljepšu tortu nagrađuje sa 500 KM, a pobjednicu će odrediti najveći broj pristiglih "lajkova" na FB stranicu Festival torti "Torte i to" pristiglih do 31.12.2019. godine.

Kako je riječ o mini jubileju, odnosno petom rođendanu ovog izuzetno zanimljivog festivala, organizatori su odlučili počastiti slavljeničkom tortom, dijete rođeno na dan 22.12.2014. godine.

Budući da se radi o nagradi za djecu, isključivo roditelji mogu predložiti svoje dijete na način da kopiju rodnog lista dostave u inbox str. Festival torti -"Torte i to".

Prvi pristigli prijedlog će dobiti nagradu.

Nagradu će moći preuzeti 22. prosinca, odnosno na dan početka festivala koji će biti upriličen u Galeriji HDHS Kosača s početkom u 19 sati.

Kao i prijašnjih godina, sav prihod od prodaje torti ide u humanitarne svrhe, stoji na kraju priopćenja Udruge KulTurist koji potpisuje Romela Bagarić kao voditeljica projekta.

Kopirati
Drag cursor here to close