Ljubav prema grahu

Rus pobijedio na natjecanju u brzom jedenju graha

''Kod nas se s koljenice na koljenicu prenosi ljubav prema grahu'', u šali je rekao Almir Čehajić Batko.
Lifestyle / Hrana | 17. 01. 2019. u 08:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanci su poznati kao veliki ljubitelji graha, ali na zanimljivom natjecanju u brzom jedenju vojničkog graha koje je u srijedu organizirano u Sarajevu je pobijedio je predstavnik Rusije.

U konkurenciji za prestižnu nagradu ''Super beans'' natjecali su se predstavnici BiH, Amerike, Kameruna, Kine, Meksika, Rusije, Albanije i Srbije, a sve se održavalo u prostoru UR “Bosanski burek” stadion Grbavica u kojem možete probati vojnički grah po originalnoj recepturi.

Almir Čehajić Batko bio je sekundant i moderator natjecanja, koji je svojim šalama cijelo vrijeme nasmijavao pripadnike medija, ali i brojne poznate osobnosti koje su bila pozvane na natjecanje.

''Kod nas se s koljenice na koljenicu prenosi ljubav prema grahu'', u šali je rekao Almir Čehajić Batko.

Tako su danas u „Bosanskom bureku“ bili Mladen Vojičić Tifa, Nazif Gljiva, predstavnici Željezničara Amar Osim, Mirsad Šiljak i Almir Memić, Refik Šabanadžović, Faruk Drina, Omar Mehmedbašić – Omar Mjesečar, Nermin Kadrić Buco, Branka Sovrlić, Sadik Pašić Paja, Mirso Čomaga, Anil Melunović Anči ...

Zbog ozljede na skijanju nije došao legendarni Goran Bregović, koji je uputio video podrške organizatorima.

''Zdravo svima, žao mi je što nisam s vama. Jučer sam imao gadan pad na skijanju. Iščašio sam koljeno, ne mogu da hodam i vjerojatno ću morati da ležim tjedan. Medo, želim ti sreću s tim vojničkim grahom, nadam se da je ovaj današnji dobar kao onaj što sam probao prije dva dana. Ja sam dijete vojničkog lica, ja znam što je dobar vojnički grah'', rekao je legendarni Brega.

Kopirati
Drag cursor here to close