Tajna

Recept za salatu s kojom Jennifer Lopez održava liniju

Naravno, zdravo se hrani i kod kuće, a jedno od jela koje se redovito nađe na njezinu jelovniku jest niskokalorična salata od kelja.
Lifestyle / Hrana | 14. 08. 2020. u 19:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fantastična linija Jennifer Lopez rezultat je redovite svakodnevne tjelovježbe, ali i dobre prehrane. Latino diva već je otkrila da uvijek vodi računa o tome kakvu hranu konzumira pa se tako nikad ne prepušta nezdravim namirnicama.

''Kada izlazim na večeru sa svojom obitelji i prijateljima, trudim se odabrati zdravije opcije. Većina restorana u ponudi ima i zdrave obroke s malim udjelom kalorija pa tako na meniju uvijek tražim nešto što odgovara mom načinu prehrane. Pojest ću neku salatu ili ribu s povrćem. Također pazim na to da uz obrok popijem puno vode'', rekla je Jennifer jednom prilikom, piše zadovoljna.hr.

Naravno, zdravo se hrani i kod kuće, a jedno od jela koje se redovito nađe na njezinu jelovniku jest niskokalorična salata od kelja.

Sastojci:

- 1 manja glavica kelja
- 5 dag prženih bučinih sjemenku
- 10 dag svježeg ili kuhanog sira
- 1 velika žlica naribanog tvrdog sira
- ¼ luka
- 2 velike žlice maslinova ulja
- 2 velike žlice limunova soka
- sol i papar

Priprema:

Odvojite listove kelja i odstranite nožem tvrdi korjenasti središnji dio. Listove operite pa narežite na sitne komade i ubacite u posudu u kojoj ćete pripremiti salatu. U manjoj zdjelici pripremite preljev za salatu – pomiješajte sol, papar, maslinovo ulje, limunov sok i sitno nasjeckan luk. Prstima razdrobite svježi ili kuhani sir i ubacite u kelj. Prelijte preljevom pa sve dobro promiješajte i za kraj pospite žlicom ribanog tvrdog sira.

Dobar tek!

Kopirati
Drag cursor here to close