Whisky FAIR

Prvi Whisky sajam u Bosni i Hercegovini održat će se u Mostaru

Prvi Whisky sajam održat će se 26. i 27.2.2019. u Mepas Mallu, u Mostaru.
Lifestyle / Hrana | 11. 02. 2019. u 09:04 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Na sajmu će biti predstavljeno preko 100 različitih whiskya

Whisky sajmovi su već neko vrijeme popularni u svijetu, a odnedavno sve više i u zemljama regije.

Prvi Whisky sajam u Bosni i Hercegovini održat će se 26. i 27.2.2019. u Mepas Mallu, u Mostaru.

Ovaj jedinstven projekt na našem prostoru donose nekolicina entuzijasta i whisky ljubitelja s ciljem širenja whisky kulture u BiH.

Posjetitelji će tako u glavnom dijelu sajamskog programa moći saznati više o whiskyju, pravilnoj konzumaciji, te će imati priliku za degustaciju na štandovima izlagača. Osim vrhunske whisky ponude s preko 100 različitih whiskya, na sajmu će biti postavljen i gin corner s više od 20 gin brandova.

Za one koje žele znati više o ovom piću, organizirane su i zatvorene radionice koje će voditi eminentni predavači, a koji će sudionike radionica upoznati o razlikama među podrijetlima whiskyja, Bourbonima, Škotskim whiskyima, Single maltu i drugim zanimljivim whisky činjenicima.

Prvi dan sajma donosi dvije zatvorene radionice, Tennessee Whiskey i Uvod u škotski whisky, dok je drugi dan rezerviran za Bourbon radionicu, Single malt i Gin radionicu.

Jack Daniel's, Johnnie Walker, Jim Beam, The Macallan, Naked Grouse, The Dubliner, Glenfiddich, Glenmorangie, samo su neki od brandova koji čekaju posjetitelje na prvom Whisky sajmu u BiH.

Uz kupnju jednodnevne ulaznice od 15 KM, posjetitelji će dobiti dva kupona koja će moći iskoristiti na Whisky Fair glavnom šanku. Cijena svake od radionica je 30 KM, a broj mjesta je ograničen. Kupnjom ulaznice za neku od zatvorenih radionica, dobiva se i ulaznica za glavni program sajma.

Ulaznice će se moći nabaviti na ulazu u prostor sajma, odnosno ispred dvorane Quenn, u Mepas Mallu. Sajam je za posjetitelje otvoren od 16 do 21 sat.

Kopirati
Drag cursor here to close