Oporavak ugostiteljstva uz 20 novozaposlenih i novi koncept restorana Only One
Ilidža

Oporavak ugostiteljstva uz 20 novozaposlenih i novi koncept restorana Only One

Lifestyle / Hrana | 09. 06. 2020. u 12:45 Bljesak.info / Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 17 godina poslovanja u sferi ugostiteljstva, ilidžanski restoran Only One nastavlja poslovanje cjelokupnim preuređenjem interijera, proširenom ponudom i zapošljavanjem 20 novih uposlenika.

Tokom proljeća bila je planirana rekonstrukcija restorana, a nakon izbijanja pandemije vlasnici su se ipak odlučili za ulaganje iako u rizičnom vremenu kako bi mogli uz novu i kvalitetniju uslugu i proširenu ponudu opravdati dosad stečeno povjerenje posjetitelja.

Vlasnik restorana Only One Hamid Kantardžić kaže da su posljednjih godina pratili dešavanja na ugostiteljskom tržištu u Bosni i Hercegovini, ali i regiji te su uvidjeli da Ilidži nedostaje koncept Food Marketa, gdje gosti mogu na jednom mjestu naručiti hranu na odjelu koji preferiraju.

- Takav koncept posjetioci restorana tog tipa ocijenili su kao jako kvalitetan i 'friendly', te smo se odlučili da prostor u Grand centru na Ilidži iskoristimo i prilagodimo tom konceptu, uz našu prepoznatljivu ponudu express restorana - dodao je.

U posljednjih deset dana restoran je zaposlio 20 novih radnika i pridružili se timu koji je ranije radio u restoranu, čime je trenutan broj uposlenika u cafe restoranu Only One veći od 50.

Restoran Only One nalazi se na Ilidži u okviru Grand centra, a pored moderne kuhinje s gotovim specijalitetima tu su i buregdžinica, ćevabdžinica, pizzeria, te caffe slastičarna sa veoma interesantnom ponudom pića i slastica.

Poseban novitet u ovom restoranu bit će specijaliteti nazvani Only One Special, koji će zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnija nepca, kažu iz restorana.

Za one najmlađe Only One nudi igraonicu u kojoj se mogu organizirati proslave rođendana, a koja će biti otvorena u narednim danima. Također, ovaj restoran uskoro će putem web platforme www.catering.ba ponuditi i mogućnost online narudžbe jela.

Kopirati
Drag cursor here to close