Priznanje

Novih 14 odličja Superior Taste Award u Podravkinoj kulinarskoj vitrini

Lifestyle / Hrana | 08. 06. 2020. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podravka, jedan od najznačajnijih prehrambenih divova u regiji, ponovila je veliki uspjeh na međunarodnom ocjenjivanju kvalitete Superior Taste Award, najcjenjenije nagrade u segmentu prehrane u svijetu, dodavši u svoju policu sa nagradama novosvojenih 14 odličja za kvalitetu i okus proizvoda. Otkako od 2008. godine sudjeluje na ovom velikom natjecanju, Podravkini su se proizvodi okitili s ukupno 135 nagrada Superior Taste Award.

Zvijezde među ovogodišnjim dobitnicima su Lino Lada Gold i Žito heljdin kruh s orasima s tri STA zvjezdice i kristalnom nagradom za tri uzastopne nagrađivane godine.

Također, po dvije zlatne zvjezdice osvojile su i zvijezde Podravkine kuhinje: Vegeta Natur specijal Azijska jela, Vegeta Natur specijal Meksička jela, Vegeta natur, Eva delikates sardine s ružmarinom i morskom soli, Salut – sol sa smanjenom količinom natrija te Vatroslava – trajna ljuta kobasica. Uz njih, s jednom zlatnom zvjezdicom nagrađeni su Vegeta Natur tekući dodatak, Eva delikates sardine s crnim maslinama, Blaženka – trajna blaga kobasica, Vinka – trajna kobasica s vinom i Jeger – polutrajna blaga kobasica te Žito bezglutenski kruh sa sjemenkama.

Superior Taste Award nagrada je koju dodjeljuje International Taste & Quality Institute – iTQi sa sjedištem u Bruxellesu, a za ovu prestižnu nagradu konkuriraju kompanije iz više od 120 zemalja svijeta. Superior Taste Award odličja dodjeljuje žiri koji čini preko 200 članova iz više od 20 zemalja. Prestižne nagrade dodjeljuju se onim proizvodima koji uspješno prođu slijepa testiranja koja provodi žiri sastavljen od vrsnih svjetskih chefova i sommeliera, pri čemu među ostalim, osobitu važnost pridaju ocjeni okusa, mirisa, teksture i izgleda proizvoda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close