Tjestenina u duginim bojama

Novi gastronomski trend - šarena tjestenina

Linda Miller Nicholson je prava umjetnica
Lifestyle / Hrana | 21. 08. 2018. u 16:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za gastronomiju već dulje vrijeme možemo reći da je svojevrsna umjetnost, a pojedina jela nerijetko znaju izgledati i kao kakva mini remek-djela. Kao i u svim drugim granama, i u gastronomiji postoje svojevrsni trendovi koji jednakom brzinom dolaze i prolaze. No, na cijeni su uvijek inovativnost u tehnikama pripremanja i serviranja, odvažno kombiniranje okusa i namirnica, kao i uvijek dobrodošli spoj modernog i tradicionalnog.

To sve zna i Linda Miller Nicholson koja je svu svoju pažnju usmjerila na tjesteninu, posebice na raviole i torteline, piše Buro24/7. Ne samo da ih sama ručno izrađuje nego im je podarila jednu neobičnu notu, dugine boje.

Naime, njezina tjestenina izgleda tako poput malih umjetničkih djela, pa ćete u njezinom opusu moći vidjeti ružičasto-plave-ljubičasto-zelene torteline ili pak dvobojne raviole. Kada pogledate njezin rad, shvatit ćete i kako njezinoj kreativnosti u cijelom tom procesu nema kraja, te da u tome naprosto uživa, a vibrantne boje isključivo dobiva od pojedinih namirnica te u cijelom procesu, naglašava, nema nikakve kemije.

Kako ističe, njezinu tjesteninu nažalost ne možete kupiti, niti ona sama kuha po restoranima, ona je kako kaže, one-man show. No, ono što vam može ponuditi su recepti vezani uz spomenutu tjesteninu, koji će biti predstavljeni u njezinoj nadolazećoj kuharici "Pasta, Pretty Please", a koja će biti objavljena u listopadu ove godine i moći će se naručiti preko Amazona.

Lindine genijalne izvedbe pogledajte u nastavku, a mi ćemo samo nadodati kako bismo ovu tjesteninu jednom rado vidjeli i na svom tanjuru...

Kopirati
Drag cursor here to close