Filet d'or

Može mu se: Franck Ribéry uživao u zlatnom odresku od 1.200 eura!

Tako si je ovaj proslavljeni francuski nogometaš nedavno u restoranu „Nusr-Et“ (Dubai) priuštio poseban ''zlatni odrezak" (Tomahawk Ribeye Steak ili Cowboy Ribeye), po cijeni od 1.200 eura. Ovaj slasni odrezak obložen je 24-karatnim zlatom
Lifestyle / Hrana | 04. 01. 2019. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrhunski nogometaši, igrajući godinama u bogatim klubovima, zarađuju toliko novca da često više i ne znaju što bi s njim. Mnogi od njih troše svoj novac na luksuz, a statusni simboli kao što su bijesni automobili, privatni zrakoplovi i jahte, brendirana odjeća, obuća, satovi... stvar su prestiža i prepoznatljivosti.

Franck Ribéry (35) na zalasku je svoje karijere, jer njegov zadnji ugovor s Bayernom vrijedi do kraja ove sezone, ali njegovo uživanje u životu kao da je tek započelo.

Tako si je ovaj proslavljeni francuski nogometaš nedavno u restoranu „Nusr-Et“ (Dubai) priuštio poseban ''zlatni odrezak" (Tomahawk Ribeye Steak ili Cowboy Ribeye), po cijeni od 1.200 eura. Ovaj slasni odrezak obložen je 24-karatnim zlatom, a za one s ''plićim'' džepom postoji i verzija za tisuću eura, pri čemu je zlatna obloga tanja od ove. Što se samog ukusa tiče, zlatno ne igra nikakvu ulogu...

Naravno, ovakve posebne zalogaje u Dubaiju je najbolje poručiti kod čuvenog Salt Baea (Nusret Gökce). Franck Ribéry se zahvalio, kako kaže, ''svom turskom bratu", naglašavajući kako nema boljeg početka godine od jednog takvog ručka. Salt Bae je za ''napojnicu'' dobio Bayernov dres.

Video: Salt Bae And Ribery •●1200€●• Filete De Oro

Inače, Ribéry, koji je zbog ženidbe s muslimankom i sam prešao na islam, obožava i rijetke luksuzne automobile. U njegovu je vlasništvu Lamborghini Aventador SV Roadster (750 KS, 351 km/h, 500 000 eura). On često koristi privatni avion, a u kolekciji satova ima više od deset probranih brendova. Nedavno je nabavio jedan ručni sati iz posebne edicije Richard Mille, u vrijednosti od 160 000 eura.

Zlatni lančić, zlatno prstenje, zlatne kopačke... na koncu i hrana od zlata. A sve kažu kako novac čovjeka ne čini sretnim i zadovoljnim.

Ipak, mnogi će se složiti da bi svaki nogometaš svoj "Filet d'or" rado mijenjao za "Ballon d'Or".

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Off we go!  #dayoff #FR7

Objavu dijeli Franck Ribéry (@franckribery7)

Kopirati
Drag cursor here to close