Studentski centar

Mostar: Popularne studentice održale radionicu o zdravoj prehrani

U Studentskom centru Mostar održana Fitness & Fit radionica zdrave prehrane.  
Lifestyle / Hrana | 13. 06. 2018. u 16:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Studentskom centru Mostar sinoć je održana  radionica Zdrave prehrane prilikom koje su popularne studentice kroz interaktivno druženje pokazale da i Pizza može biti zdrava kad se radi od određenih sastojaka, što je oduševilo posebno mlađe generacije.

 Glasnogovornica Studentskog centra Anita Glibić kazala je kako je ovo samo jedan u nizu aktivnosti koje taj centar provodi kada je u pitanju promocija zdravlja i zdravih životnih navika, koje su kako naglašava u današnjem vremenu s brzim tempom živote potrebnije nego ikada, priopćeno je iz Studentskog centra.

"Radionica Fitness&Fit u organizaciji Studentskog centra Mostar osmišljena je kao interaktivna radionica za sve polaznike Fitnes centra  ali i za sve građane. Otvorenog je tipa, da se komunicira, da se postavljaju pitanja, jer u biti prepoznajemo u posljednjih nekoliko godina da je ovaj vid zdrave prehrane sve popularniji", ističe Glibić.

Laura i Ivana koje stoje iza Instagram profila Fit postale su jako popularne i za vrlo kratko vrijeme od otvaranja Instargram profila Fit.Prehrana prikupile velik broj folowera a budući da su studentice, mlade, jako zanimljive i atraktivne u svome poslu Studentski centar Mostar je odlučio baš s njima napraviti ovu radionicu.

"Ovo je samo početak jednog od naših projekta koje organiziramo ne smo u sklopu Fitnes centra, nego općenito Studentskog centra.  Uz naše sportske kolektive i projekte koje radimo, želimo širiti i ovaj vid zdravog života, koji smatramo iznimno važnim.  Stoga na jesen planiramo i mnogo širu radionicu zdrave prehrane uz edukaciju nekog od nutricionista i liječnika koji će ukazati na važnost ovakve prehrane", kazala je Glibić.

Kopirati
Drag cursor here to close