Studentski centar

Mostar: Popularne studentice održale radionicu o zdravoj prehrani

U Studentskom centru Mostar održana Fitness & Fit radionica zdrave prehrane.  
Lifestyle / Hrana | 13. 06. 2018. u 16:13 Bljesak.info
Kopirati

U Studentskom centru Mostar sinoć je održana  radionica Zdrave prehrane prilikom koje su popularne studentice kroz interaktivno druženje pokazale da i Pizza može biti zdrava kad se radi od određenih sastojaka, što je oduševilo posebno mlađe generacije.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Glasnogovornica Studentskog centra Anita Glibić kazala je kako je ovo samo jedan u nizu aktivnosti koje taj centar provodi kada je u pitanju promocija zdravlja i zdravih životnih navika, koje su kako naglašava u današnjem vremenu s brzim tempom živote potrebnije nego ikada, priopćeno je iz Studentskog centra.

"Radionica Fitness&Fit u organizaciji Studentskog centra Mostar osmišljena je kao interaktivna radionica za sve polaznike Fitnes centra  ali i za sve građane. Otvorenog je tipa, da se komunicira, da se postavljaju pitanja, jer u biti prepoznajemo u posljednjih nekoliko godina da je ovaj vid zdrave prehrane sve popularniji", ističe Glibić.

Laura i Ivana koje stoje iza Instagram profila Fit postale su jako popularne i za vrlo kratko vrijeme od otvaranja Instargram profila Fit.Prehrana prikupile velik broj folowera a budući da su studentice, mlade, jako zanimljive i atraktivne u svome poslu Studentski centar Mostar je odlučio baš s njima napraviti ovu radionicu.

"Ovo je samo početak jednog od naših projekta koje organiziramo ne smo u sklopu Fitnes centra, nego općenito Studentskog centra.  Uz naše sportske kolektive i projekte koje radimo, želimo širiti i ovaj vid zdravog života, koji smatramo iznimno važnim.  Stoga na jesen planiramo i mnogo širu radionicu zdrave prehrane uz edukaciju nekog od nutricionista i liječnika koji će ukazati na važnost ovakve prehrane", kazala je Glibić.

Kopirati