Flaširana voda

LEDA je ''MUST HAVE'' proizvod

Prirodna izvorska voda Leda je voda izvrsne kvalitete koja se crpi iz vrela Borak kod Širokog Brijega.
Lifestyle / Hrana | 29. 10. 2018. u 15:02 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U konkurenciji 400 brendova koje je predložila istraživačka agencija Nielsen, koja na tržištu BiH djeluje od 2006. godine, trgovci BiH su putem online upitnika odabrali, a In Store magazin organizirao izbor TOP 100 proizvoda koji trebaju biti na policama svih trgovina u državi, ali i svakom domaćinsvu.

Upravo je ovo “MUST HAVE“ priznanje pripalo i prirodnoj izvorskoj vodi Ledi.

Prirodna izvorska voda Leda je voda izvrsne kvalitete koja se crpi iz vrela Borak kod Širokog Brijega.

Leda je prva registrirana prirodna izvorska voda u Bosni i Hercegovini priznata od Agencije za sigurnost hrane BiH i svoj veliki procvat dočekala je 2014. godine akvizicijom brenda od strane poduzeća Lukas TP Nakić, Široki Brijeg, koje je svojim bogatim distribucijskim kanalima plasiralo Ledu u ruke potrošača po cijeloj državi, tako da danas Ledu možete pronaći u svim relevantnim trgovačkim lancima i HoReCa kanalima, raznim javnim, društvenim i sportskim ustanovama te mnogobrojnim gospodarskim subjektima.

Leda je danas možda i najperspektivniji brend flaširane vode u BiH zbog više faktora, ponajviše zbog izuzetne kvalitete čemu svjedoče analize uzorka od strane Zavoda javnog zdravstva FBiH ali i zbog vlasničke strukture koja ulaže značajna sredstva u modernizaciju proizvodnih pogona, marketinške aktivnosti  i ljudske resurse.

Zahvaljujući svemu tome Leda ostvaruje izvrsne rezultate prodaje, postala je jedan od najbrže rastućih brendova u ovom segmentu i zasluženo je dobila ovu prestižnu nagradu.

Preporučujemo vam domaću kvalitetu za bolje zdravlje i razvoj domaće privrede.

Prirodna izvorska voda Leda – iz srca prirode.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close