Gosti oduševljeni

Kafić nudi cappuccino sa selfijem

Kafić u Rotterdamu nudi cappuccino sa selfijem
Lifestyle / Hrana | 11. 02. 2018. u 11:45 Anadolija
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripremanje kave, omiljenog toplog napitka mnogih ljudi širom svijeta, svakim danom postaje sve veći izazov za bariste koji traže načine kako da oduševe svoje goste.

Tako, kafić u Rotterdamu, u Nizozemskoj nudi ”selfieccino”, cappuccino na kojem je preslikan selfie.

Vlasnica kafića, Turkinja Ahu Yasik Doganer, rođena u Nizozemskoj, kazala je kako njihovi gosti dolaze iz svih dijelova  Nizozemske da isprobaju njihov selfieccino koji ih uvijek iznova oduševi izgledom, ali i okusom.

''Uvijek smo sanjali da otvorimo kafić. Prošle godine na odmoru u Singapuru posjetili smo kafić koji nudi selfiecchino, koji nam je bio veoma zanimljiv. Ranije sam vidjela nešto takvo na društvenim mrežama", rekla je Doganer.

Dodala je kako je već tada znala da nešto takvo trebaju ponuditi i u Nizozemskoj, a na ideji je radila sa suprugom, sestrom i njenim suprugom.

Pojasnila je kako gosti koji naruče selfieccino mogu napraviti selfie putem aplikacije ili poslati bilo koju fotografiju ili logo. Nakon toga, aparat za kavu printa fotografiju koja je poslana putem aplikacije.

 "Selfieccino, prvi put u Europi ponuđen je u kafeu u Londonu, a mi smo bili drugi koji su ponudili takvu uslugu. Ono što je za nas bilo važno, jeste biti prvi u zemlji i sretni smo što smo uspjeli u tome", dodala je.

Kopirati
Drag cursor here to close