Heineken Blade

Heineken predstavio novi revolucionarni sustav za točenje piva

Prezentaciji su prisustvovali vlasnici i manageri eminentnih ugostiteljskih objekata, koji su imali priliku uvjeriti se u sve pogodnosti ove Heineken inovacije.
Lifestyle / Hrana | 26. 12. 2018. u 17:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Heineken je u sarajevskom multiplexu Cinema City predstavio novi revolucionarni sustav za točenje piva: Heineken Blade. Prezentaciji su prisustvovali vlasnici i manageri eminentnih ugostiteljskih objekata, koji su imali priliku uvjeriti se u sve pogodnosti ove Heineken inovacije.

Heineken Blade je revolucionarni nadpultni sustav baziran na PET buretu od 8 litara koji koristi kompresor zraka kako bi ponudio bolju kvalitetu točenog piva.  Aparat zauzima manje prostora od aparata za kafu, a postavka je jednostavna – uključi se u struju i aparat je u funkciji. Jednokratno PET bure od 8 litara se mijena na vrhu aparata, tako što se jednostavno podigne transparenta kupola.  Pivo je ohlađeno i ni u kojem trenutku ne dolazi u kontakt sa zrakom ili C02,  i nema opasnosti od prekomjernog ili premalog oksidiranja, čak i ako se pivo toči u manjim količinama, priopćeno je.

Poslužite najbolje svjetsko pivo koristeći Heineken Blade – revolucionarni sustav za točenje piva.

Kopirati
Drag cursor here to close