Grahijada

Graha i igara: Prelijep dan u Blagaju

Više ekipa okupilo se i prelijep nedjeljni dan iskoristilo za pripremu graha i sudjelovanje na ovom natjecanju. Za najbolje su pripremljeni pobjednički pehari, ali i pokloni iznenađenja.
Lifestyle / Hrana | 23. 02. 2020. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji druženja, dobrog raspoloženja i  ono najvažnije - graha, okupili su se na platou u podnožju Starog grada Blagaja na drugoj Grahijadi. 

"Uspješna 2. blagajska Grahijada "Blagaj 2020" je dokaz da se uz malo truda i zalaganja može na jednom mjestu okupiti mnogo ljudi. Hvala svima koji su došli da se natječu i koji su došli da nas podrže u ovoj manifestaciji. Do sljedećeg druženja lijep sunčan pozdrav iz Blagaja", naveli su iz Udruženja omladine Blagaj.

Foto: Bljesak.info / Druga Grahijada u Blagaju
Foto: Bljesak.info / Druga Grahijada u Blagaju

Više ekipa okupilo se i prelijep nedjeljni dan iskoristilo za pripremu graha i sudjelovanje na ovom natjecanju. Za najbolje su pripremljeni pobjednički pehari, ali i pokloni iznenađenja. 

U sunčanom danu pripravljeno je više vrsta graha, a žiri je donio odluku, te proglasio najbolje:
1. mjesto - Jedinstvena lovačka organizacija Lovac
2. mjesto - hotel "Ada"
3. mjesto - Bunsko.

Također izabrana je i najveselija ekipa - 'Mazoljice', najbolji domaćin - Udruženje 'Korak naprijed', a izabrana je i najbolja dekoracija - Caffe Bar 'Luka'.

Foto: Bljesak.info / Druga Grahijada u Blagaju
Foto: Bljesak.info / Druga Grahijada u Blagaju

'Grahijadu 2020.' organiziralo je Udruženje omladine Blagaj uz podršku Turističke zajednice Hercegovačko - neretvanske županije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close