Znanstvenici kažu ;)

Dvije čaše vina prije spavanja pomažu u skidanju kilograma!

Vino baš i nije poznato kao dio zdravog života, posebno ako ste na dijeti i želite skinuti još koji kilogram
Lifestyle / Hrana | 31. 03. 2018. u 21:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi koji su ikada bili na dijeti, znaju da je alkohol obično potpuno zabranjen! Čaša vina od nekih 250 ml ima jednak broj kalorija kao i sladoled - oko 228. No, zahvaljujući znanstvenicima, postoji rješenje kako skinuti kilograme, ali se ne odreći alkohola. Zapravo, ne biste se uopće trebali osjećati krivima što nakon dugog dana, prije spavanja sjednete u fotelju i popijete malo vina. Ono vam pomaže u skidanju kilograma, piše Ordinacija.hr.

Zašto dijete ne funkcioniraju bez vježbanja?

Prema rezultatima dvaju istraživanja, jedno s Washington State Sveučilišta, a drugo s Harvarsa, kažu da se u crnom vinu nalazi spoj koji pomaže pri topljenju masti, ali i antioksidansi koji se nalaze u voću. Zapravo vino mijenja masne naslage u masti koje koriste energiju i tope "neaktivne" masti. Ovaj spoj sprječava disfunkciju metabolizma i pomaže u održavanju tijela u ravnoteži.

Na Harvardu su istraživanje proveli na 20,000 žena. One koje su pile dvije čaše vina dnevno, imale su 70 posto manje šanse da budu pretile. Još jedan sastojak vina smanjuje apetit, pa su manje vjerojatnosti da ćete se ustati usred noći i provjeriti što se krije u hladnjaku.

Kopirati
Drag cursor here to close