Savršena poslastica

Dolaze nam Ferrero Rocher i Raffaello čokolade!

Svima najdraže slatke kuglica Ferrero Rocher i Raffaello stižu u obliku tabli čokolade.
Lifestyle / Hrana | 07. 03. 2021. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Dolaze nam Ferrero Rocher i Raffaello čokolade!

Dolazi nova poslastica za naše nepce, a oko nje smo jako uzbuđeni. Ovo je sveti gral svih slatkoljubaca! Svima najdraže slatke kuglica Ferrero Rocher i Raffaello stižu u obliku tabli čokolade.

Kompanija Ferrero, nama rajsko mjesto na zemlji, proizvodi mnoge delicije poput Nutelle, Kinder Buena, Raffaella, Ferrero Rochera, Pinguia, Maxi Kinga i brojnih drugih slastica, sada predstavlja nove proizvode - slavni kuglice u pet čokoladnih verzija.

Ferrero nas je u startu odmah razmazio izborom između pet različitih okusa:  Ferrero Rocher mliječna čokolada, tamna i bijela čokolada, mliječna čokolada s bademima i bijela čokolada s bademima te Raffaello pločica koja se sastoji od kokosa, badema i bijele kreme.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli John's Snack Reviews (@johnssnackreviews)

Instagram profil @johnssnackreviews, koji se bavi gastro poslasticama, javlja da su ove delicije već na policama trgovina u Njemačkoj, a da će u ostatak Europe stići iza ljeta. Očito se moramo još malo strpiti, iako kad su u pitanju delicije koje dolaze iz Ferrera, nitko od nas nema strpljenja. Toliko su dobre! Ne sumnjamo da će nas i ove čokolade oduševiti.

No, veliko ushićenje kupaca možda potakne Ferrero na raniji datum lansiranja čokoladnog užitka na police diljem svijeta. Iako bi kod nas čokolade trebale stići tek u rujnu 2021. godine, ljudi koji stoje iza Instagram računa "@newfoodsuk" rekli su da su je probali već probali i da ih je oduševila.

 Zbog ove slastice veselimo se rujnu kao nikad prije!

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Newfoodsuk (@newfoodsuk)

 

Kopirati
Drag cursor here to close