Važnost kruha

''Dani kruha'' u dječjem vrtiću ''Trnoružica''

Veliki broj djece koja pohađaju navedeni vrtić, svojim malim ručicama su pripremili mnogobrojne ukusne delicije.
Lifestyle / Hrana | 19. 10. 2017. u 21:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak su u dječjem vrtiću ''Trnoružica'' Široki Brijeg organizirani Dani kruha, manifestacija pod nazivom Dani kruha ili dani zahvalnosti za plodove zemlje koja se obilježava svake godine tijekom listopada.
 
U dječjem vrtiću ''Trnoružica'' Široki Brijeg djeca, odgajatelji i roditelji prisjetili su se važnosti kruha u današnje vrijeme. U organizaciji uprave vrtića i djelatnika, u dvorištu vrtića organizirana je mala izložba kruha i peciva koje je pripremljeno. Na samom početku sve prisutne je pozdravila ravnateljica vrtića Zdenka Zovko.
 
Veliki broj djece koja pohađaju navedeni vrtić, svojim malim ručicama su pripremili mnogobrojne ukusne delicije. Bilo je tu i zanimljivosti, a sve navedeno ne bi bilo moguće bez pomoći djelatnika i odgajatelja, kao i njihovih roditelja. Kakva bi to priredba bila bez pjesme i plesa, tako da su dječica svojim ''hitovima'' razveselila i nasmijala ponosne roditelje. Polaznik vrtića, mali Marko, danas je proslavio svoj 6. rođendan uz tortu i svijeće dok su mu prijatelji otpjevali pjesmu ''Sretan ti rođendan''.

Kako je to i red, pripremljene ''specijalitete'' su na kraju i blagovali.

Kopirati
Drag cursor here to close