Mostar

Brojnim programskim sadržajima nastavlja se sajam Good Life

Sajam je u današnjem, drugom danu, ponudio sportsko natjecanje za djecu koje je pripremila Univerzalna sportska škola Sport Talent, a nagrade osigurala Podravka.
Lifestyle / Hrana | 06. 10. 2019. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sajam za poboljšanje kvalitete života "Good life" ugostio je sinoć poznatog tv novinara Gorana Milića koji se pred brojnom publikom prisjetio svoje bogate novinarske karijere i putovanja u kojima je posjetio 70 zemalja, a selio se u svoje 74 godine života čak 23 puta.

Vrlo inspirativan i duhovit Milić s publikom se družio gotovo dva sata.

Sajam je u današnjem, drugom danu, ponudio sportsko natjecanje za djecu koje je pripremila Univerzalna sportska škola Sport Talent, a nagrade osigurala Podravka.

U drugom dijelu dana Plesni studio Erigo će održati plesno natjecanje, dok će odmah nakon njih od 18 sati pred publiku doći jedan od najpoznatijih hrvatskih spisatelja današnjice Bruno Šimleša.

U turneji kojom obilježava 18 godina rada, Šimleša će govoriti o ljubavi, međusobnim odnosima, odgoju, duhovnosti. Očekuje se interaktivno predavanje u kojem će publika imati priliku postavljati pitanja, te kupiti autorove knjige po povoljnijim cijenama uz posvetu.

Ovogodišnji, treći po redu Sajam Good Life, započeo  je demonstracijom nordijskog hodanja sa Udrugom Zdrav Korak. Nastavio se programom Gimnastičkog kluba Libertas Mostar, radionicom spravljanja veganskih slastica Rock'n'raw, programom kultURA sa poznatim YouTuberom Vekijem kroz koji su najmlađi ponovili znanje iz kulture, a najbolje nagradili Naklada Alfa, HT Eronet i Hrvatska Pošta Mostar. Inače, ovaj dio programa se održao pod pokroviteljstvom Federalnom ministarstva kulture i sporta a u organizaciji Udruge Bonum Vitae.

Sajam je posjetila i poznata tv voditeljica Ana Bavrka, ovaj put u ulozi direktorice tvrthe TEH doo, te schroth terapeuti Valentina Raič i Ana Tipurić, koji su održali prezentaciju o skoliozi.

Osim programskog dijela, sajam nudi i izložbeno/prodajni program, koji promovira zdrave životne stilove, unaprijeđenje zdravlja, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života.

I danas je otvoren za posjetitelje na platou Mepas Mall-a u Mostaru  od 11-20 sati, a svi programski sadržaji su besplatni za posjetitelje. 

Kopirati
Drag cursor here to close