Kućna dostava ima novo značenje

Biste li pustili strance u svoju kuću da vam napune frižider?

Walmartova usluga omogućuje dostavljačima ulaz u kuće osoba koje su naručile proizvode te postavljanje tih proizvoda u frižidere.
Lifestyle / Hrana | 10. 06. 2019. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S novom Walmartovom uslugom InHome Delivery kućna dostava dobila je potpuno novo značenje.

Dok se obično misli na proizvode koje naručujemo preko interneta i koje nam dostavljači donose na kućna vrata i mi ih preuzimamo, nova se usluga odnosi na dostavu proizvoda kada vlasnici nisu kod kuće te trebaju dostavljačima omogućiti ulaz u njihov stan ili kuću kako bi naručene namirnice ostavili u frižideru, piše Zimo.co.

Usluga je omogućena samo na određenim tržištima i korisnicima s pametnim bravama na vratima koje omogućuju jednokratni pristup osobama sa šiframa. Kada se dostavljači pojave na vratima, putem aplikacije otključaju vrata (dakle, imaju samo jednom pravo pristupa, neće se moći vraćati ili omogućiti drugim osobama pristup u kuće), odu do frižidera i napune ga namirnicama.

Kako bi vlasnici bili sigurni da dostavljači neće njuškati po kući, nešto ukrasti ili snimiti, cijelo će vrijeme nositi kameru i snimati svoj put od ulaznih vrata do frižidera i natrag. Vlasnici kuća i stanova to mogu gledati uživo putem mobitela ili mogu naknadno pogledati snimku i uvjeriti se da je hrana dostavljena u frižider, a njihov dom siguran. Dostave će moći obavljati osobe koje rade najmanje jednu godinu u lokalnim trgovinama Walmarta, a osim u kuće i stanove, namirnice će se moći donositi i u garaže, piše Zimo.co.

Na tržištima na kojima je ova opcija dostupna korisnici će moći preko interneta naručiti namirnice i na kraju kupovine naznačiti da žele dostavu dok ih nema kod kuće, a trenutačno nije poznato koliko će takav način dostave stajati.

Kopirati
Drag cursor here to close