#danhamburgera

Sretan vam Međunarodni dan hamburgera!

Sudeći prema onome što tvrde stručnjaci za hamburgere (da, takvi postoje!), sve ovo vrijeme pogrešno smo proždirali svoje omiljeno jelo.
Lifestyle / Hrana | 28. 05. 2020. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se obilježava Međunarodni dan hamburgera, a pojesti cijeli burger i pritom ne napraviti sveopći nered na tanjuru pravi je izazov za ljubitelje ovog ukusnog jela.

Dodaci koji idu uz meso obično ispadaju na sve strane, umak nam se slijeva niz zapešće, a prsti su slijepljeni od topljenog sira.

Hamburger Day | Days Of The Year

report this ad report this ad Man who invented the hamburger was smart; Man who invented the cheeseburger was a genius. Matthew McConaughey Let's face it, there isn't anything in the world quite so delightful as your first bite of a rich, juicy hamburger. Don't believe us? One of the first popular vegan-faux-meats?

Sudeći prema onome što tvrde stručnjaci za hamburgere (da, takvi postoje!), sve ovo vrijeme pogrešno smo proždirali svoje omiljeno jelo.

"Kad zagrizete hamburger, vaš jezik dotiče ga s donje strane, što znači da ćete bolje osjetiti okus svih dodataka u hamburgeru budete li ga jeli preokrenutog "naglavce"", tvrdi jedan od sudionika rasprave i dodaje:

– Jedete li na ovaj način, jezik će doći u dodir s dodacima sekundu prije nego s tijestom, što je idealan redoslijed. Budući da pecivo za hamburger ima deblji vrh nego dno, svi oni fini sokovi upiti će se u vrh okrenete li ga naopačke. A to, vjerujte, ima mnogo bolji okus od tankog, gnjecavog dna koje se raspada u rukama od silne vlažnosti.

Loše navike treba mijenjati!

Kopirati
Drag cursor here to close