The show must go on

VIDEO | Poslušajte kako zvuči kad klapa obradi popularni rock hit

Kultura / Glazba | 13. 09. 2017. u 15:33 A.M.
Kopirati

Klapa Cambi iz Splita upravo je objavila video uradak, obradu pjesme „THE SHOW MUST GO ON“ grupe Queen kao početak novog projekta - obrade svjetskih hitova.

Autori videa su Vojan Koceić („PILOT STUDIO“), a autor obrade pjesme je član klape Joško Tranfić.

Iza klape je uspješna koncertna godina. Održano je mnogo izvrsnih nastupa među kojima ističemo : više od 10.000,00 ljudi ispunilo je Peristil i sve pristupne ulice do Peristila na kom se koncert klape održavao, koncert na Tvrđavi Sv. Mihovil Šibeniku, tradicionalni koncert humanitarnog karaktera u Hrvatskom narodnom kazalištu Split čiji cjelokupni prihod uvijek bude doniran u korist KBC Split, prednovogodišnji u Dvorani hotela Royal, Opatija. Nakon više od 10 godina rasprodana je dvorana SC Gripe u Splitu, upravo samostalnim koncertom klape Cambi, a 14. 06 2017. klapa je održala samostalni koncert u zagrebačkoj Šalati

Novim projektom, klapa se želi afirmirat ina stranom glazbenom tržištu te je u tom cilju potpisala ugovor sa njemačkom agencijom, istaknutom na svjetskoj glazbenoj sceni, a koja će ovaj i sve buduće glazbene video uratke promovirati na mnogim relevantnim internetskim kanalima.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.