Postoje razlozi

Znate li zašto su žene koje vole pivo baš simpatične?

Naime, žene koje vole pivo, nekako su uvijek simpatične i cool.
Lifestyle / Flash | 08. 07. 2020. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurno ste čuli za izreku „Reci mi što jedeš i reći ću ti kakva si doista“? Isto to moglo bi se reći i kad je riječ o navikama pijenja. Naime, žene koje vole pivo, nekako su uvijek simpatične i cool.

Nemamo ništa protiv vina, džina i mineralne vode… za sve postoji dobar razlog i pravo vrijeme! Međutim, žene koje ponekad nisu „previše fine“ pa "potegnu" hladno pivo (s ili bez alkohola), kraljice su na cool-ljestvici. I to zato jer…

Nisu zaboravile 18-godišnjakinju u sebi

Ruku na srce, to se i vidi. Jesi li ikada vidjela staru ženu s pivom u ruci? Tako je, sigurno nisi. Zato jer pivo u ruci pomlađuje za barem 30 godina. Barem si tako umišljamo – a to ne znači da smo manje u pravu!

Ne broje opsesivno kalorije koje unose

Jedno pivo je jedan obrok? To bi moglo biti točno. Ako za to žena ne mari, vjerojatno se s njom može naručiti i pizza ili hamburger s pomfritom i majonezom. I da, to je kriterij za simpatičnost. Barem ponekad.

Definitivno se ne ponašaju kao dive

Ne, pivopije nisu dive, nisu umišljene zvijezde. To zna svaka diva i stoga nikada ne naručuje pivo. Šteta za nju!  

Opuštene su i ne mare puno što drugi misle o njima Prema nekim anketama žene s pivom u ruci okolini djeluju lošije nego muškarci s istim napitkom ili žene s mineralnom vodom. Pivo utječe naa to da žene djeluju osjećajno hladnije i „seksualno dostupnije“ – doista! Seksistička glupost za koju postoji samo jedna riječ: ignoriraj!

Nisu komplicirane (barem ponekad)

 2 cl nikadčula s 4 cl štovećide, potom smrvljeni led na to i kišobrančić? I onda opet tako možda za tri mjeseca. A danas jednostavno pijemo pivo. Fino hladno. Maknemo čep, gotovo. OK, u pravu si – je li žena komplicirana ili ne, teško se može otkriti prema piću koje drži u ruci. Ali pivo je ipak dobar znak. A to nam je dovoljno za početak.

Kopirati
Drag cursor here to close