hoću kući, mami svojoj

Živjeti s roditeljima za mnoge slavne i bogate ljude sasvim je OK

Lifestyle / Flash | 13. 09. 2016. u 09:21 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnoga slavna glumačka imena, unatoč slavi i novcu, još uvijek žive kod svojih roditelja ili su to jedno vrijeme činili iako im roditeljska pomoć više nije trebala.

Popularni Bradley Cooper već je bio postao poznato glumačko ime, a živio je s majkom. Nakon smrti svoga oca, ovaj 38-godišnjak je odlučio živjeti sa majkom, jer im je oboma ''to najviše odgovaralo'', kazao je.

Iako je tada bio u vezi s modelom Suki Waterhouse, Bradley je imao jasno izraženu emotivnu potrebu biti u blizini svoje majke, i to ne na način da jedno od njih živi u gostinskoj kući na istome imanju, nego soba do sobe.

Ipak, u međuvremenu je mama prestala igrati tako važnu ulogu u Cooperovu životu. Otkad je u vezi s bivšom Ronaldovom curom Irinom Shayk, ovaj glumac najčešće boravi u njezinu apartmanu u New Yorku.


Kako je Irina svoj apartman oglasila za prodaju, očito je da ovaj ljubavni par traga za nekim novim zajedničkim stambenim rješenjem.

I glumačka zvijezda Jennifer Lawrence, za koju "Forbes" piše kako zarađuje najviše od svih u 2016. godini, rado živi u društvu svojih roditelja. Dobitnica Oscara kupila je luksuznu vilu i zamolila roditelje da presele k njoj.

Još jedna dobitnica Oscara, Hilary Swank, njeguje čvrstu vezu prema roditeljima. Kad je saznala da njezin otac ima tešku plućnu bolest, dovela ga je kod sebe, kako bi skrbila o njemu.
"Moj otac mi je sada najvažniji. Ne postoji nikakva značajnija stvar u mome životu od toga da se nađem uz oca, sada kad mu je najpotrebnije", kaže Hilary.

Zvijezda "Twilighta" Kristen Stewart teško je podnosila prekid veze s Robertom Pattinsonom, pa je jedno vrijeme živjela kod svojih roditelja. U međuvremenu je očito preboljela ljubavne jade i ponovno živi u vlastitome domu.

I druga Twilight-zvijezda, Taylor Lautner, bez obzira što je u međuvremenu više nego dobro situiran, najradije ide u Hotel-Mama. Kad je slobodan, njemu baš godi da ga majka njeguje i pazi, a kako reče - pomalo ga je stid, ali to je jače od njega.

Supružnici Michelle i Barack Obama žive s Marian Robinson, Obaminom punicom. Michelleina majka im je pomagala u vrijeme predsjedničke kampanje 2008. na način što je pazila na unuke Sashu i Maliju. Kada je došlo vrijeme da predsjednički par useli u Bijelu kuću, poveli su sa sobom i baku-majku-punicu Marian.

Kim Kardashian je 2013. godine živjela kod majke Kris Jenner u kalifornijskom Calabasasu. Naravno, tad je i Kanye West morao živjeti kod punice, jer se njihova vila renovirala.
Kim je tada govorila kako joj život kod majke toliko godi da se radije ne bi ni vraćala kući. Na svu sreću, mama ipak živi u neposrednoj blizini pa može 'skoknuti' do nje kad god joj se prohtije.

Kopirati
Drag cursor here to close