Horoskop

Zimski solsticij: Kakve promjene čekaju svaki horoskopski znak?

Astrolozi kažu da će ovaj događaj znakove natjerati da poduzmu neke stvari i promijene svoj život.
Lifestyle / Flash | 21. 12. 2020. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na zimski solsticij, 21. prosinca, ove godine dogodit će se još jedna pojava koja nije tako česta, a to je vrlo bliski susret, odnosno konjukcija Jupitera i Saturna. Oni će se na nebu prividno naći gotovo u istoj točki.

Sam pojam konjukcija označava raspored dvaju nebeskih tijela kada se, gledano sa Zemlje, približe jedno drugomu na najmanji razmak. U stvarnosti su oni udaljeni jedan od drugoga milijunima kilometara, ali gledano sa Zemlje djeluju poravnato i jako blizu jedan drugome.

Jupiter i Saturn prividno se približavaju jedan drugome svakih 20-ak godina, ali ove godine bit će super bliski, kakvi nisu bili nekoliko stotina godina.

Zimski solsticij ili kratkodnevnica je naziv za najkraći dan, odnosno najdužu noć u godini. Ovaj dan mnogi ne vole, ali dobra vijest je da nakon zimskog solsticija dani postaju sve dulji, a noći sve kraće.

Ove dvije pojave, naravno ostavljaju trag i na horoskopske znakove, a u nastavku pročitajte kakve točno.

Astrolozi kažu da će ovaj događaj znakove natjerati da poduzmu neke stvari i promijene svoj život, taman uoči nove godine. Također, dogodit će se i udaljavanje od materijalističkog načina života, dok će se naš fokus sve više prebacivati na ljubav i suosjećanje.

Nakon burne 2020. godine borba i potreba za boljim i pravednijim svijetom sa svakim će danom postajati sve jača. Jedan od razloga zašto će se to događati leži i u činjenici da se konjukcija događa u znaku vodenjaka kojeg karakterizira humanizam.

Naravno, stvari se neće promijeniti preko noći, a evo kakav će utjecaj ova situacija imati na svaki od znakova:

OVAN

Solsticij i konjukcija Jupitera i Saturna ovnovima će u život donijeti čudne, ali sretne preokrete sudbine. Napokon će doći i do napretka u stavkama koje predugo stagniraju.

BIK

Bikovi će postati još snažniji i odlučniji. Bit će puni inspiracije, a i želje će im se ostvarivati i prije nego pomisle da bi mogle. Zato, bikovi, pazite što želite.

BLIZANCI

Blizanci će dobiti moć brzog napretka. Energija koja će nastati zahvaljujući današnjim događanjima omogućit će im da postignu poboljšanja tamo gdje su im potrebna. Blizanci su u misiji postizanja velikih stvari.

RAKOVI

Rakovi će se u nadolazećem razdoblju pomalo udaljiti od svoje skrušenosti i iskusiti jedan novi, slobodniji život. Nauči će sebe stavljati na prvo mjesto i uživati u slobodi.

LAV

Konjukcija Jupetera i Saturna ne može vratiti određene procese koji su već počeli puštati korijenje, ali lavovi trebaju vjerovati prirodnoj evoluciji svojih postupaka. Osim toga, pred njima je razdoblje spokoja u kojem će se početi osjećati snažnije i optimističnije. Koliko god im se stvari koje pokušavaju učiniti teškima, lavovi mogu biti sigurni da će uspjeti.

DJEVICA

Događanja među planetima djevicama će donijeti snagu da neslaganja s pojedinim osobama u svom životu pretvore u snagu i da izgrade odnose koji će trajati zauvijek.

VAGA

Pred vagama je razdoblje u kojem će i u najtežim trenucima znati kako pronaći snagu i izvor veselja. Ono što im se sada možda čini kao bezizlazna situacija, uskoro će postati primjer na kojem će vidjeti koliko su snažne.

ŠKORPION

Zvijezde će škorpionima dati svu energiju potrebnu za postizanje dragocjenog cilja. Konekcija planeta pomoći će im da razrade svoje planove i probija sva ograničenja koja su ih dosad sputavala.

STRIJELAC

Pred strijelcima je razdoblje u kojem će dileme pretvarati u prilike. Svoje današnje snove uspješno će pretvarati u stvarnost, a konjukcija Satruna i Jupitera pomoći će im da ubrzaju procese za koje se boje da će predugo trajati.

JARAC

Stvari koje u životu trebaju ispraviti, jarčevi će i ispraviti zahvaljujući konjukciji. Pred njima je bez imalu sumnje uspjeh, a sada je samo bitno da ne dopuste da ih padovi unište. Sve se može savladati, a svaka sumnja koju možda imaju, uskoro će postati kristalno jasna.

VODENJAK

Ljudi često svjedoče sposobnosti vodenjaka da se snađu i uspiju. Sada su možda u fazi u kojoj se muče i neke stvari ne mogu shvatiti zbog čega se bore s frustracijom, ali poravnanje Jupitera i Saturna pomoći će im da prevladaju ove osjećaje i da ih preplavi čisto oduševljenje.

RIBA

Dvojba slijediti svoje srce ili biti praktičan, često ribe sprječava u tome da budu zadovoljne. Međutim, upravo zahvaljujući ovim nevoljama ribe uvijek dođu do načina kako stvoriti čudesa koja su im potrebna. Izazovi izvlače najbolje iz riba, a konjukcija Jupitera i Saturna dovest će ih do toga da njihove prosudbe budu još bolje, piše zadovoljna hr.

Kopirati
Drag cursor here to close