Potvrđeno

Zimski grad u Mostaru će se održati, ali bez dočeka Nove godine na otvorenom

S obzirom na epidemiološko stanje u Mostaru, tvrde, zatražili su mišljenje Kriznog stožera Ministarstva zdravstva HNŽ o organizaciji manifestacija.
Lifestyle / Flash | 16. 10. 2020. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako bez dočeka Nove godine na otvorenom, Mostar će i ove godine imati zimski grad Winterville.

Kako je potvrđeno za Bljesak.info iz Gradske uprave, Grad je prije dva mjeseca započeo pripreme za organizaciju Wintervilla i Dočeka Nove na otvorenom.

S obzirom na epidemiološko stanje u Mostaru, tvrde, zatražili su mišljenje Kriznog stožera Ministarstva zdravstva HNŽ o organizaciji spomenutih manifestacija.

''Sugerirano nam je da ne organiziramo doček Nove godine niti koncerte i događaje koji podrazumijevaju okupljanje većeg broja ljudi te da Winterville možemo organizirati i postaviti kućice i klizalište koji mogu raditi nesmetano uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera ali uz opasku kako se stanje s pandemijom mijenja iz dana u dan pa ukoliko budu donijete nove mjere i organizacija Wintervilla će se prilagoditi tomu'', rekla je za Bljesak.info šefica Službe za kulturu Inga Dragoje Mikulić.

Šefica Službe ponavlja kako je planirano održavanje Wintervilla u prilagođenim uvjetima, a o svim detaljima ćemo izvijestiti javnost u sljedećih 20-ak dana kada će biti jasnija epidemiološka slika.

Grad Mostar za manifestaciju, kako nam je potvrđeno, izdvojio je 125 tisuća maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close