ali klizalište ostaje

Zimske kućice odlaze, ali vraćaju se opet

Lifestyle / Flash | 15. 01. 2017. u 17:32 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kućice Adventa u Mostaru polako odlaze s prostora kampusa Sveučilišta u Mostaru. Nakon što je Advent humanitarnom plesnom revijom zatvorio svoja vrata 8. siječnja, organizatori su imali pune ruke posla.

''Rastavljanje zimskog grada Adventa u Mostaru traje već tjedan dana, a posla ima doista puno. Bilo je teško sastaviti, a čini nam se kako je još teže rastaviti cijeli zimski grad. No uskoro će sav posao biti gotov, kućice će nestrpljivo čekati narednu godinu, a Mostarcima i svim posjetiteljima ostaje klizalište'', rekli su za Bljesak.info organizatori Adventa u Mostaru.

Kako su rekli klizalište će ostati otvoreno do daljnjeg, da bi građani Mostara i svi posjetitelji mogli uživati u zimskim radostima.

''U Mostar nije samo došla blagdanska čarolija već i klizalište, a s njim i prave zimske radosti. S obzirom da brojni svjetski gradovi imaju klizališta, odlučili smo da i Mostar stavimo uz rame svjetskih gradova, te svim Mostarcima Mostarkama i posjetiteljima, pružimo zadovoljstvo klizanja na ledu'', rekli su organizatori.

Podsjetimo, Advent u Mostaru ove godine se održao prvu put u organizaciji Udruge građana Advent te u suradnji s Mostarskim sajmom. Posjetitelji su kroz 40-ak dana trajanja zimskog grada imali priliku vidjeti različit kulturni i zabavni program za sve uzraste. Ove godine Mostar je imao priliku i dočekati Novu godinu koncertom na otvorenom, pa su tako Mostar zabavljali grupa Neretva i Denirom bend.

Ako je suditi po najavama organizatora i naredne godine, građani Mostara i okolice moći će uživati u Adventskom gradu.

Kopirati
Drag cursor here to close