Animal care centar

Zima je opasna, pomozite ''čupavim dlakavcima'' i donirajte stare prekrivače

Lifestyle / Flash | 06. 01. 2017. u 09:58 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zima već postaje ozbiljna, a Animal care centar koji se brine za napuštene i odbačene životinje i lutalice, poziva sve koji su u mogućnosti da pomognu.

''Prekriveni snijegom, Iz Centra vas molimo za donacije dekica, jorgana ili bilo kakvih drugih toplih prekrivača! Da nakon igre naše šapice, a posebno kučići i mačići mogu spavati u toplom!'', navode na stranici Animal Care centra.

Inače, Udruga „Animal Care Centar“ je registrirana nevladina organizacija koja za cilj ima prvenstveno zaštitu životinja. Opstaje i radi isključivo od donacija, individualnih dobrovoljnih priloga i humanitarnog rada.

''Ukoliko imate želju i volju pomoći slatkim dlakavim stvorenjima koji su nama uvijek spremni pružiti ljubav, naša je adresa pravo mjesto za vas! U našem Centru zbrinjavamo veliki broj štenaca, mačića, napuštenih, odbačenih, zaboravljenih i ozlijeđenih pasa i maca. Svima njima potrebna je ljubav i pažnja a u to će vas uvjeriti kada ugledate njihovo iskreno mahanje repićima! Bezuvjetna ljubav je njihov način plaćanja!'', navode na stranici.

Animal Care centar nudi i priliku za volenterski i humanitarni rad. A mislili su i na one koji nemaju vremena za to.

''Možete malim dlakavcima pomoći i donacijama u dekicama, plahtama, starim tepisima, hrani ili novcu. Možete donirati na naš račun ili možete doći osobno. Oni će biti sretni i zahvalni za bilo kakvu vrstu pomoći. A da znate samo kako vole kad ih se pomazi ili češka. Jedino ne vole biti usamljeni i tužni. Zato im pomozite da svaki dan svog života prožive sretni, a tako ćete i sebe učiniti sretnijim i zadovoljnijim. Pružanje ljubavi je najbolji način da budete voljeni'', naovde na stranici.

Pomoći  možete i pozivom na humanitarne brojeve telefona, a tako donirate 2 KM.
092 890 823 HT Eronet
090 291 007 BH Telecom
Oni koji žele donirati i uplatiti novac, to mogu učiniti u UniCredit Banci, broj računa je 3381302247401349
PayPal: [email protected]
Kopirati
Drag cursor here to close