Vokabula

Želiš posao u Njemačkoj? Kreni od učenja njemačkog u Vokabuli.

Lifestyle / Flash | 05. 04. 2017. u 05:56 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pitate se kako naučiti njemački jezik? Lako. U Vokabuli svi mogu lako i jednostavno naučiti njemački za samo 3KM/sat.

O ne, zar još jedna reklama za tečaj njemačkog jezika? U krivu ste! Počinje novi ciklus upisa za sve koji žele naučiti njemački jezik. Odvojite trenutak svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan tečaj njemačkog jezika.

Vokabula – centar za njemački jezik otvara svoja vrata svima.

I to širom. Vokabulaje centar za njemački jezik u kojemu najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te moderna i kvaliteta predavanja.

Znamo da ste izgubili povjerenje u druge tečajeve njemačkog jezika u Mostaru no Vokabula je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju dokazala zašto baš ovdje trebate učiti njemački jezik. Jeste li ikad učili strani jezik u učionici 21. stoljeća? Jeste li u školi navikli na ugodnu radnu atmosferu u kojoj se nova saznanja stječu druženjem, kroz igru i zabavu i opuštenu interakciju (a bez ocjena?!)? A uz sve to dobijete istinski predane predavače koji nastoje na što bezbolniji :) način prenijeti znanje o njemačkom jeziku? I niste baš?

Krajnje je vrijeme uvjeriti se kako se strani jezici lako uče! Ne vjerujete? Provjerite!

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno!

Uz čak pet moderno opremljenih učionica koje pokrivaju uže gradsko područje i nalaze se na vrlo dostupnim lokacijama, uz najnoviju tehnologiju te uz poticaj Goethe-Instituta kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za bezobrazno niske cijene.

Dakle... koji je Vaš izgovor?

Budući da slike govore više od tisuću riječi, izvolite provjeriti. Na službenoj facebook stranici Vokabule možete dobiti uvid u naš način rada. Sve ostale informacije možete naći i na službenoj stranici Vokabule, a upisati se na tečaj možete lako i jednostavno preko ovog linka.

Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Zvuči nevjerojatno? Tim Vokabule rado će Vas i u to uvjeriti.

I dalje niste uvjereni? U Vokabula centru, osim najpovoljnijih tečajeva u gradu, možete polagati i za međunarodno priznat jezični certifikat Goethe-Instituta.

Vokabula centar je jedini ispitni centar Goethe-Instituta na području Hercegovine. Da, još jedno priznanje koje govori o kvaliteti Vokabula centra.

Ako želite provjeriti sve navedeno i ukrasti nam par brošura i vizitki, nudimo Vam još jednu opciju. Vaš Vokabula centar organizira Dane otvorenih vrataod 10.04. – 14.04.2017. od 10 do 14 sati. Lako za upamtiti, zar ne? Od 10. do 14. od 10 do 14 sati. Dani otvorenih vrata održavat će se paralelno u Vokabula centru u Tržnom centru Rondo na prvom katu (iznad caffe „Code“) te u Vokabula centru na Bulevaru (iza caffe „Niđe veze“). Svatko zainteresiran srdačno je pozvan doći u najsuvremenije učionice u Mostaru i uvjeriti se zašto su baš one idealno mjesto za učenje njemačkog jezika.

 Volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

 Vidimo se u Vokabuli!

 Kontakt informacije:
CENTAR RONDO
Kralja Petra Krešimira IV. bb
(Tržni centar Rondo)
88000 Mostar
T: +387 63 459 326 (Mob/Viber/SMS)

CENTAR BULEVAR

HusnijeRepca 7
(Iza zgrade OHR-a)
88108 Mostar
T: +387 60 37 12378 (Mob/Viber/SMS)

https://vokabula.com
https://www.facebook.com/vokabula
[email protected]

Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom!

Kopirati
Drag cursor here to close