Pjesma ''Mala''

Zdravko Čolić na vrhu svjetske top liste 'TOP 20+5'

Lifestyle / Flash | 28. 06. 2017. u 10:28 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najutjecajnijih eurovizijskih portala 'Eurovision on Top', uvrstio je novu pjesmu Zdravka Čolića 'Mala', na vrh top liste 'TOP 20+5', u konkurenciji izvođača iz cijele Europe.

Portal koji okuplja milijune poklonika najveće europske glazbene manifestacije, Čolićevu je novu pjesmu "Mala" stavio na listu "TOP 20+5" noviteta.

Iako je na Euroviziji nastupao davne 1973. godine sa skladbom "Gori vatra", eurovizijski fanovi iz cijelog svijeta i dalje pomno prate rad Zdravka Čolića.

Zahvaljući glasovima svih onih koji vole Čoline pjesme, njegov aktualni singl "Mala" od danas je na prvom mjestu ove top liste.

Zdravko je iza sebe, na listi ostavio brojna popularna imena poput ovogodišnjeg pobjednika Eurosunga Salvadora Sobrala, Helenu Paparizo, Laru Fabian, Ruslanu i brojne druge.

Novi singl "Mala" Zdravko je objavio na svoj rođendan, 30.05., a spot za pjesmu u kome jednu od uloga tumači i poznata glumica Jelena Gavrilović, prikupio je izuzetno pozitivne komentare struke i publike.

''Radujem se i drago mi je što za rođendan publici poklanjam novu pjesmu i spot. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma s novog albuma koju predstavljamo, a koju sam radio sa mojim dugogodišnjim suradnicima', rekao je tada Čolić.

Sada je jasno kako će novi album jedne od naših najvećih glazbenih zvijezda zainteresirati ne samo regionalnu, već i svjetsku javnost, stoji u priopćenju iz Hit Recordsa.

Kopirati
Drag cursor here to close