Voyage of Time

Zbog 'obiteljske situacije' Brad Pitt propustio premijeru filma

Lifestyle / Flash | 29. 09. 2016. u 06:46 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki glumac Brad Pitt nije se pojavio na premijeri novog dokumentarnog filma u kojem je koproducent zbog "obiteljske situacije". Prema pisanju američkih medija, Pitt je tako izbjegao prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je početkom prošlog tjedna potvrđeno da se razvodi od glumice Angeline Jolie.

Sinoćnja premijera dokumentarca "Voyage of Time: The IMAX Experience" održana je u Los Angelesu bez Pitta kojeg su iščekivale brojne medijske ekipe.

"Zahvalan sam što sam sudjelovao u projektu, ali sam trenutno fokusiran na obiteljsku situaciju i time ne želim odvlačiti pažnju s ovog izvanrednog filma", oglasio se Pitt priopćenjem.

Jedan od producenta Sophokles Tasioulis izjavio kako je kako "svi razumiju Pittovu privatnost".

"Trenutno se nalazi u veoma teškoj, osobnoj situaciji. Želimo da ljudi dođu pogledati film, a ne kako bi razgovarali o Bradovom privatnom životu. Mislim da je dobra odluka što je odlučio da ne dođe, poštujem privatnost", rekao je Tasioulis.

Svjetski mediji 20. rujna objavili su kako je Jolie podnijela zahtjev za razvod braka od Pitta. Slavni hollywoodski glumački par u vezi je bio od 2005. godine nakon zajedničkog snimanja filma "Mr & Mrs Smith" iste godine, da bi se 2014. godine i vjenčali.

U javnosti su objavljeni i papiri zahtjeva za razvod braka u kojima glumica traži skrbništvo nad svih šestero djece (usvojene i biološke), dok bi Brad Pitt imao samo pravo posjeta.

Glumica, kako navode američki mediji, nije tražila alimentaciju niti bilo koji drugi oblik novčane podrške.

Izvori bliski paru tvrde da je glumica odlučila okončati brak zbog načina na koji je Pitt odgajao djecu. Navodno je bila "uzrujana zbog njegovih metoda odgoja" Maddoxa, Paxa, Zahare, Shiloh i blizanaca Knox i Vivienne.

Kopirati
Drag cursor here to close