Svjetsko prvenstvo

Zbog Svjetskog PornHubu padaju statistike

U eliminacijskom dijelu natjecanja padovi su bili još izraženiji.
Lifestyle / Flash | 13. 07. 2018. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometno ludilo proteklih je tjedana zahvatilo cijeli svijet, a to se odrazilo i na najveći svjetski pornografski servis - PornHub.

Naime, prema njihovim podacima, otkad je Svjetsko prvenstvo u Rusiji počelo, sve češće se traži sadržaj povezan s nogometom. Osim toga, isti podaci kažu da je promet u pojedinačnoj zemlji u prvom dijelu natjecanja padao kada je igrala njihova reprezentacija, piše 24 sata.

Foto: Agencije / Statistike PornHub-a za vrijeme SP 2018.

Tako je u Senegalu, koji je prema Pornhubu nacija koja je najopsjednutija nogometom, promet pao za nevjerojatnih 47 posto dok je njihova repka igrala, a slijede ga Island, Hrvatska, Maroko, Argentina, Portugal i Belgija. S druge strane, u Australiji, Rusiji, Francuskoj i Belgiji bilježe tek blaži pad koji varira između 5 i 13 posto.

U eliminacijskom dijelu natjecanja padovi su bili još izraženiji. Tako je, primjerice, za vrijeme okršaja Urugvaja i Portugala, u Urugvaju promet pao za čak 61, dok je u Portugalu zabilježen pad od 43 posto, piše 24 sata.

Veliki padovi prometa zabilježeni su i za vrijeme utakmica između Francuske i Argentine (pad od 35 i 36 posto), Španjolske i Rusije (pad od 26 i 17 posto) te Hrvatske i Danse (pad od 39 i 36 posto).

Kopirati
Drag cursor here to close