Nakon 11 sazona

Završava se snimanje 'Moderne obitelji'

''Moja moderna obitelj'', napisala je Sofia.
Lifestyle / Flash | 19. 02. 2020. u 23:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 11 sezona popularne serije 'Moderna obitelj', snimanje je pri kraju. Glumica Sofia Vergara (47), koja je godinama glumila Gloriju Delgado-Pritchett, objavila je nekoliko fotografija sa seta.

''Zadnji put da snimamo u ovoj kuhinji'', napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s Ricom Rodriguezom (21), koji je u seriji glumio njezinog sina Mannyja.

Pozirala je i s Jesseom Tylerom Fergusonom (44), koji je glumio Mitchella Pritchetta, pišu 24 sata.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

The last time we shoot in this kitchen!! #modernfamilyfinale 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

''Moja moderna obitelj'', napisala je Sofia.

Svi glumci serije opraštaju se od seta, snimanja i kolega te objavljuju njima drage trenutke iz serije. Obožavatelji serije tužni su što dolazi kraj snimanju serije.

''Plakat ću. Već mi nedostajete'', glasi jedan od mnogih komentara.

Finalna epizoda 'Moderne obitelji' trebala bi se emitirati 8. travnja na ABC mreži. Serija je osvojila više od 20 nagrada Emmy te je za mnoge bila nominirana.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

My Modern Familyyyyy

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

''Nedostajat će mi ljudi sa seta. Ekipa je nevjerojatna i obožavam ih sve. Posebni su'', rekla je nedavno Sarah Hyland (29), koja glumi vrckavu Haley.

Televizijska mreža ABC najavila je da će 11. ožujka tri sata emitirati gledateljima najdraže epizode 'Moderne obitelji'. Otvorili su glasovanje na Twitteru u kojemu su gledatelji glasovali koje epizode žele gledati tog dana. Emitirat će se prva epizoda prve sezone i još pet koji su dobili najviše glasova publike.

Kopirati
Drag cursor here to close