Hollywoodske glumice

Zavirite u novo izdanje Pirellijevog kalendara

Lifestyle / Flash | 30. 11. 2016. u 10:18 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hollywoodske glumice pozirale su za Pirellijev kalendar za 2017. godinu, a među njima su zvijezde poput Ume Thurman, Helen Mirren, Kate Winslet i Nicole Kidman koje krase 44. izdanje tog kalendara predstavljeno u Parizu u utorak.

Među slavnim imenima još su i Julianne More, Charlotte Rampling, Robin Wright, Lupita Nyong'o i Alicia Vikander.

Fotografirao ih je njemački modni fotograf Peter Lindbergh, koji je već triput snimao za Pirelli, a fotografije su crno-bijele.

Minimalno našminkane zvijezde su se fotografirale na lokacijama u Berlinu, Londonu, Los Angelesu, Le Touquetu, New Yorku i drugdje.

Kalendar je prezentiran na tiskovnoj konferenciji u Parizu u utorak, na kojoj su Mirren, Thurman i Kidman pohvalile Lindberghove fotografije izjavivši da prikazuju prirodnu ljepotu i ženstvenost.

Prošle godine, američka fotografkinja Annie Leibovitz okupila je i fotografirala inspirativne žene različite dobi, poput Yoko Ono, Serene Williams, Patti Smith i Amy Schumer.

Prvi Pirellijev kalendar objavljen je 1963. godine i od tada je u nekoliko izdanja sadržavao neka od najpoznatijih imena svjetske kinematografije, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close