Zavičajno društvo Posušje

Zavičajno društvo Posušana u Zagrebu doniralo 10 000 kuna Klaićevoj bolnici

Izaslanstvo Društva, Vlado Begić, Zvonimir Marić i Slavo Mandurić, posjetilo je Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, poznata kao ''Klaićeva bolnica'' kako bi uručilo ček u iznos od 10.000 kn.
Lifestyle / Flash | 19. 12. 2018. u 11:27 Bljesak.info
Kopirati

Dio novčanih sredstava prikupljenih na jubilarnoj 30. Posuškoj večeri u Zagrebu organizatori su donirali u humanitarne svrhe

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zavičajno društvo Posušana u Zagrebu uručio je novčanu donaciju Klinici za dječje bolesti u Zagrebu kao vodećoj zdravstvenoj ustanovi koja brine i skrbi o najmanjima.

Izaslanstvo Društva, Vlado Begić, Zvonimir Marić i Slavo Mandurić, posjetilo je u ponedjeljak 17.12. 2018. Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, poznata kao ''Klaićeva bolnica'' kako bi uručilo ček u iznos od 10.000 kn kao oblik pomoći u svakodnevnom radu ove bolnice.

U razgovoru s ravnateljom klinike Goranom Roićem izaslanstvo Društva je upoznato s problemima i poteškoćama s kojima se ova ustanova svakodnevno susreće, ali i određenim unapređenjima koja su postignuta u području poboljšanja usluga koje se pružaju pacijentima.

Zavičajno društvo Posušje u Zagrebu se ovom akcijom pridružilo brojnim akcijama darivanja u vrijeme Došašća, u vrijeme iščekivanja kada smo svi posebno pozvani darivati sve one ljude kojima je pomoć potrebna, a osobito djecu i bolesne, navode iz Zavičajnog društva.

Kopirati