nekoliko trikova

Zavedite djevojku u najluđoj noći

Lifestyle / Flash | 31. 12. 2015. u 06:49 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djevojke su za vrijeme slavlja opuštenije i spremnije za upoznavanje, ali to ne znači da trebate reći prvo što vam padne na pamet

Ako nemate djevojku, a niste baš ni Kazanova koji stalno prilazi neznankama, najluđa noć je pravo vrijeme da to promjenite. Djevojke su tada opuštenije i spremnije za upoznavanje, ali to ne znači da treba da kažete prvo što vam padne na pamet.

Nemojte joj prilaziti ako ste pijani, jer ćete tada vjerojatno reći nešto čega ćete se sutra stidjeti.

Čašica-dvije je u redu jer će vas opustiti. Nemojte se truditi impresionirati je. Budite prirodni, nasmijani, priđite joj i udijelite pristojan kompliment, najbolje po pitanju toalete čime ćete je otopiti jer će shvatiti da nije uzaludno potrošila deset sati na spremanje. Zatim iskoristite Novu godinu kao povod za nastavak razgovora, pitajte je što je poželjela u ponoć, voli li praznike. Pratite njenu neverbalnu komunikaciju, ako se naginje k vama ili vas dodiruje, uvrće kosu rukom, zainteresirana je.

Ako, pak, naletite na zid ili vas bode pogledom ledena kraljica, ne tugujte. Bar ste dokazali sebi da prilaženje nije ništa strašno, pa u novoj godini vježbajte ovu disciplinu.

Kopirati
Drag cursor here to close