Najveći izazov

Zašto smo prihvatili Laško izazov?

Prolaznici su na trgu u Ljubljani uz smijeh i dobro raspoloženi zaplesali uz Željkovu pjesmu ‘Milimetar’, do srca im je doprla Halidova ‘Miljacka’, a Nenin ‘Sunčan dan’ podigao je nivo pozitivne energije.
Lifestyle / Flash | 05. 06. 2018. u 18:55 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Laško izazov, najveći izazov ovog ljeta okupio je Nenu Belana, Halida Bešlića i Željka Joksimovića  u slovenačkom kafiću gdje je ostala samo jedna boca Laškog, a oni su odlučili da se bore za nju kako najbolje znaju- pjevajući svoje hitove, priopćeno je.

Tako su prolaznici, na trgu u Ljubljani, uz smijeh i dobro raspoloženi zaplesali uz Željkovu pjesmu ‘Milimetar’, do srca im je doprla Halidova ‘Miljacka’, a Nenin ‘Sunčan dan’ podigao je nivo pozitivne energije.

''Priznajem, nikada ranije nisam pomislio da ću ukrstiti mikrofon sa Željkom i Halidom. Svi smo poznati i priznati muzičari, ali svako na 'svome terenu'. Međutim, kako se i u mnogim knjigama pripovijeda, čuda su moguća, što se pokazalo točnim i u ovom slučaju, na moje opće oduševljenje i zadovoljstvo. Nakon zajedničkog rada uz puno smijeha, dobre vibracije te međusobnog poštovanja i razumijevanja, siguran sam da doživotno imam dva nova izvanserijska prijatelja'', poručio je Neno Belan.

Halid Bešlić odavno surađuje sa Željkom Joksimovićem koji mu je komponirao dva hita - Miljacka i Sijede. O Željku i Neni ima samo riječi hvale i smatra ih vrhunskim glazbenicima s kojima je uživao tijekom realiziranja kampanje:

''Zašto sam prihvatio Laško izazov? Jednostavno, dobra priča se nikada ne odbija. Razlog je vrhunska produkcija, koja se osjeti u svakom segmentu kampanje.''

Željko je bio je sretan kada je shvatio s kojim kolegama će surađivati: ''Ponosim se što smo kolege. Ideja da nas glazba spaja za mene je izazov u ovoj priči,'' istaknuo je Joksimović.

Pitali smo Nenu, Halida i Željka da je život pjesma u koji bi stih stala, a evo što su odgovorili:

NENO:... i uvijek idem onom stranom,gdje me sunce grije i uvijek samom sebi kažem:lijepi moj živote - srce mi se smije ...

HALID:Ko bi rek’o čuda, da se dese.

ŽELJKO: Moj omiljeni...ima nešto u tom što me nećeš.

Kopirati
Drag cursor here to close