Pomozi i ti!

Započela humanitarna kampanja ''Zajedno sa vama pomažemo obiteljima kojima je to potrebno''

Riječ je o akciji koja izravno pomaže najugroženijim kategorijama stanovništva širom Bosne i Hercegovine.
Lifestyle / Flash | 15. 05. 2019. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarnu akciju "Zajedno sa vama pomažemo obiteljima kojima je to potrebno", na konferenciji za medije održanoj u srijedu predstavili su njeni organizatori: Schauma, udruženje Pomozi.ba i Bingo.

Riječ je o akciji koja izravno pomaže najugroženijim kategorijama stanovništva širom Bosne i Hercegovine.

"Svaki put kada neko kupi u Bingo objektu bilo koja dva Schauma proizvoda u razdoblju od 16. svibnja  do 16. lipnja, Schauma treći daruje udruženju Pomozi.ba. Na ovaj način, u humanitarnu akciju smo uključili i naše kupce. To objašnjava naziv kampanje: 'Zajedno sa vama pomažemo', kazao je voditelj ključnih kupaca u Henkelu, Adis Bešlić.

Na konferenciji za medije prisutnima se obratio i Elvir Karalić, predsjednik udruženja Pomozi.ba. On je zahvalio firmama Henkel i Bingo što su prepoznali rad ovog Udruženja te za partnera u dobrotvornoj akciji odabrali upravo Pomozi.ba.

"Naše Udruženje će prvenstveno podijeliti Shauma proizvode socijalno ugroženim obiteljima, ali i domovima za zbrinjavanje osoba s poteškoćama u razvoju, domovima i udrugama slijepih i slabovidnih lica, udrugama umirovljenika, kao i korisnicima projekta 'Obrok za sve' '', pojasnio je Karalić.

Foto: PR / Konferencija za medije povodom Bingove humanitarne kampanje

Važnost ove humanitarne akcije prepoznali su u Bingo d.o.o. Oni su Henkelu omogućili da kampanju organiziraju u svim Bingo prodajnim objektima te putem Bingo kanala komunikacije.

"Uvijek nam je drago kada sudjelujemo u humanitarnim akcijama, bilo kao inicijatori ili partneri projekta. Nadamo se da će ova akcija biti uspješna, na radost onih kojima je pomoć potrebna. Kako bismo našim kupcima na prodajnim mjestima što bolje približili kampanju, šamponi će tijekom kampanje biti sniženi i do 30%", kazala je rukovoditeljica marketinga kompanije Bingo, Tatjana Paunoski.

Na kraju konferencije, govornici su pozvali što veći broj ljudi na kupovinu Schauma proizvoda, napomenuvši da je ovo kampanja u kojoj "Zajedno sa vama pomažemo obiteljima kojima je to potrebno", priopćeno je iz Binga.

Kopirati
Drag cursor here to close