Sberbank BH

''Zanzibar te zove'': Sudjeluj u nagradnoj igri i provedi godišnji na Zanzibaru

Turkish Airlines je krajem prošle godine uveo izravan let od Istanbula do Zanzibara. Na ovaj fantastični otok stići ćete sigurnom, u udobnom zrakoplovu i uz ljubazno osoblje.
Lifestyle / Flash | 18. 06. 2018. u 12:43 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ovog ljeta Sberbank BH, Mastercard i Turkish Airlines vas vode na ovaj atraktivni otok poznat po egzotičnom voću, bijelom pijesku, tirkiznom moru, ali i različitim začinima. Provlačenjem bilo koje Sberbank BH Mastercard kartice u zemlji i inozemstvu, u razdoblju od 22. lipnja do 1. kolovoza 2018. godine možete sudjelovati u nagradnoj igri ''Zanzibar te zove''.

''Bliži se sezona godišnjih odmora. S tim u vezi klijentima želimo ponuditi jedinstveno i nezaboravno iskustvo, daleko od svih, na rajskom otoku Zanzibar'', izjavio je direktor Sektora za partnerstva i kanale prodaje Sberbank BH, Alen Ražanica, koji se ujedno i zahvalio partnerima.

"Odmor iz snova podrazumijeva potpun mir i odsustvo trke i žurbe, a to je upravo ono što vam donosi korištenje platnih kartica u inostranstvu. Kada koristite kartice, vi zapravo imate bilo koju valutu svijeta u komadu plastike u svojoj ruci, te su vam one na raspolaganju u bilo koje vrijeme, na više od 50 milijuna prodajnih mjesta širom svijeta, što znači da možete biti sigurni da nećete provesti svoj odmor u potrazi za bankomatima i mjenjačnicama, već u stvaranju neprocjenjivih uspomena, kako bi i trebalo", rekao ja Mastercardov Account Manager za tržište BiH, Amir Trokić.

Pored glavne nagrade, dvije zrakoplovne karte biznis klasom za relaciju Sarajevo – Istanbul – Zanzibar – Istanbul – Sarajevo i 5 noćenja u hotelu sa 5 zvjezdica u Zanzibaru Sberbank BH će nagraditi još deset sretnih dobitnika sa deset kompaktnih ruksaka, koje mogu koristiti na putovanjima.

Turkish Airlines je krajem prošle godine uveo izravan let od Istanbula do Zanzibara. Na ovaj fantastični otok stići ćete sigurnom, u udobnom zrakoplovu i uz ljubazno osoblje.

''Veoma nam je drago što već drugi put u nizu ulazimo u partnerstvo sa Sberbankom. Ideju i koncept nagradne igre smo podržali od samog početka i vjerujemo da će ovo biti odmor iz snova za sretne dobitnike. S obzirom na dužinu trajanja leta iz Istanbula za Zanzibar, ovo će biti jedinstvena prilika sretnim dobitnicima da putuju našom renomiranom ''Biznis klasom'' i uživaju u svim njenim čarima'', izjavio je direktor Turlish Airlines za BiH Ahmet Salih Kansu. 

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik Sberbank BH Debit Mastercard kartice, kao i Debit Mastercard Gold, Mastercard Standard, Mastercard Gold kreditne kartice, te Sberbank platne Pika Kartice sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini pod uvjetom da za vrijeme trajanja nagradne igre obavi najmanje jednu kupovinu sa nekom od pobrojanih kartica na bilo kojem prodajnom mjestu u svijetu, koje prihvata Mastercard karticu u iznosu većem ili jednakom od 50,00 KM. Nakon svake učinjene transakcije korisnik Mastercard kartica ostvaruje pravo na ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.

Više informacija o nagradnoj igri „Zanzibar te zove“ možete saznati u poslovnicama Sberbank BH kao i na web stranici: www.sberbank.ba

Kopirati
Drag cursor here to close