Advent u Mostaru

Zanimljiva subota na Adventu: Razmjena igračaka i predavanje o zdravoj prehrani

Popularni likovi iz crtića oko 16.30 dolaze na Advent kako bi zabavili sve posjetitelje, a Šeširko će nas zabaviti svojim čarolijama od 16.00.
Lifestyle / Flash | 16. 12. 2017. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Advent u Mostaru ove subote započeo je glazbenim programom u 10.00 sati, a nastavlja se mnoštvom humanitarnih i ostalih aktivnosti tijekom cijelog dana.

''RAZMJENA IGRAČAKA + HUMANITARNO DARIVANJE“ naziv je akcije koja će se održati u subotu u periodu od 11 do 13 sati u Zimskom gradu u Mostaru (kampus Sveučilišta) u organizaciji BUDI TU zajednice aktivnih roditelja.

''Razmjena igračaka“ zamišljena je na način da roditelji i djeca izaberu tri nježno korištene igračke i donesu na štand BUDI TU zajednice. Za uzvrat će dobiti tri igračke drugog djeteta. Cilj akcije je olakšati roditeljima odgoj djece u potrošačkom društvu i istražiti s čime se druga djeca igraju.

''U 12 sati počet će radionica za mališane o zdravoj prehrani pod nazivom “Moj zdravi tanjur”. Mališane želimo naučiti pravilan odabir namirnica i slaganje obroka'', ističu organizatori.

Popularni likovi iz crtića oko 16.30 dolaze na Advent kako bi zabavili sve posjetitelje, a Šeširko će nas zabaviti svojim čarolijama od 16.00.

U 17 sati iz Kreševa  stiže predstava ''Božićni duh'', a izvodi ne Net.Teatar, a od 20:30 vas dolazi zabaviti Trio Mirakul.

U međuvremenu na klizalištu se održava disco večer.

''Veselimo se zajedničkom druženju! Vidimo se!'', ističu organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close