učenici i NVO

Zajedničkim snagama za zdravlje rijeke Neretve

Lifestyle / Flash | 14. 12. 2015. u 14:59 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završna radionica projekta pod nazivom "Škole i nevladine organizacije zajedničkim snagama za zdravlje rijeke Neretve", koju organizira EU "Eko-Most" Mostar u suradnji s Koledžom ujedinjenog svijeta i Međunarodnom osnovnom školom održat će se u četvrtak, 17. prosinca u 12.30 sati u prostorijama Koledža ujedinjenog svijeta.

Kako je priopćeno iz udruge Eko-Most, projekt je koncipiran tako da pruži osnovana znanja učenicima, volonterima, lokalnom stanovništvu, NVO-ima uz stručne i znanstvene informacije o stanju/zdravlju riječnog ekosustava u slivu rijeke Neretve.

"Ispitivanje svojstava rijeke može biti razlog da se ljudi približe rijeci na jednostavan i zanimljiv način. Saznanja o stanju riječnih ekosustava samo je početna karika u lancu uspostave složenog mehanizma nadziranja i očuvanja zdravlja naših rijeka", navodi se u priopćenju.

Projekt "Škole i nevladine organizacije zajedničkim snagama za zdravlje rijeke Neretve" kreira i upravlja procesom sudjelovanja volonterskom inicijativom i programom edukacije o okolišu uz suradnju sa srodnim udrugama u riječnom slivu rijeke Neretve.

Projekt se realizira sredstvima Veleposlanstva SAD-a u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close