Koje 'uzimanje' :)

Zabezeknuti: Igrači PSG-a pali na skrivenoj kameri poput naivnih dječačića

Među mnogim zabranama koje će morati prihvatiti i slijepo ih se pridržavati tako se nalaze i one o zabrani psovanja, pljuvanja, nošenja nedoličnih frizura… budući da ne dolikuje da sportaši koji su uzor djeci izgledaju nedolično i tako se ponašaju.
Lifestyle / Flash | 21. 11. 2018. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U žargonu se kaže - uzeo ih lopatom. Igrači PSG-a, vodeće momčadi francuskog prvenstva, postali su žrtvom skrivene kamere nakon što im se voditelj predstavio kao zastupnik LFP-a koji je došao predstaviti im pravila koja se uvode s početkom nogometne sezone 2018/19.

Među mnogim zabranama koje će morati prihvatiti i slijepo ih se pridržavati tako se nalaze i one o zabrani psovanja, pljuvanja, nošenja nedoličnih frizura… budući da ne dolikuje da sportaši koji su uzor djeci izgledaju ili se ponašaju nedolično.

Odredba koja kaže kako se postizanje gola ne smije proslavljati duže od deset sekunda, jedna je je od komičnijih. Nimalo ne zaostaje ni najava kako će sudac imati sa sobom kameru kojom ih snima na svakom djeliću terena.

Ima tu i promjena u nogometnim pravilima igre, a kako su sve dočekali nogometaši Paris Saint-Germaina, prije no što su shvatili da su nasamareni, pogledajte u videu ispod teksta.

Video: PSG players get played with fake new rules guidance
Kopirati
Drag cursor here to close