Furaj.ba

Zabavi se, nauči i otputuj u Njemačku

Lifestyle / Flash | 14. 12. 2015. u 08:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odgovorite na 5 pitanja, popunite obrzac za prijavu OVDJE i uz malo sreće možete osvojiti putovanje u München, njemačku prijestolnicu životnog stila. Sretni dobitnik osvaja putovanje zrakoplovom za dvije osobe na bazi dva noćenja sa doručkom.

Željeli biste negdje otputovati, ali nikako da izdvojite vrijeme i novac u isto vrijeme. Imate novac, a nemate vremena. Ili obrnuto. Imamo divnu vijest. Tražimo od vas samo nekoliko minuta i možda vam se zvijezde nasmiješe. Zabavite se uz sjajan kviz na portalu www.furaj.ba, organiziranom u saradnji sa Turističkom zajednicom Njemačke i Lufthansom.

Odgovorite na 5 pitanja, popunite obrzac za prijavu i uz malo sreće možete osvojiti putovanje u München, njemačku prijestolnicu životnog stila. I ne, ne brinite da ćete putovati sami. Sretni dobitnik osvaja putovanje avionom za dvije osobe na bazi dva noćenja sa doručkom.

Letite sa Lufthansom do München-a, a potom posjetite jedan od najljepših trgova, uživajte u engleskoj bašti, mnogobrojnim muzejima ili u obilasku Alianz Arene. Za kraj dana opustite se u nekoj od čuvenih pivnica.

Nagradna igra traje od 01. 12. 2015. do 20. 12. 2015. godine. Vrijeme putovanja vam neće predstavljati problem jer ćete svoju nagradu moći iskoristiti sve do 1. prosinca 2016. godine. Godina dana je pred vama, sigurno ćete naći vremena.

I da, držimo vam fige i želimo sreću.

Kopirati
Drag cursor here to close