Russian woman

Za snažnu ženu: Parfem inspiriran Vladimirom Putinom

Lifestyle / Flash | 18. 03. 2017. u 15:06 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vladimir Putin poslužio je kao inspiracija za nastanak parfema namijenjenog ženama koje se dive ruskom lideru. Parfem "Russian woman" kompanije “Liders” prodavat će se u samo 1.500 primjeraka po cijeni od gotovo 200 eura.

Maksim Fomičev, brend direktor “Lidersa” kaže: “Predsjednik je vrlo hrabar, pravi je vođa. Rusija, kao i žena, stoji iza svog lidera. To je bila ideja koja je inspirirala kreatore parfema”.

Ista kompanija je prije dvije godine lansirala muški parfem pod nazivom “Number One” (Broj Jedan), također inspiriran Putinom.

“Za sedam dana prodali smo 500 parfema. Imamo narudžbe iz Londona, Ukrajine i drugih zemalja”, rekao je Maksim Fomičev.

Dio profita od parfema bit će uplaćen za operaciju Tatjane Subotine, ruske sportašice koja je prije šest godina iz nepoznatog razloga postala nepokretna.

Jedno od lica koja promoviraju takozvani “Putinov parfem”, je manekenka Anastasija Rešetova, koja kaže da je to njezin “omiljeni parfem”.

“Rusija je zemlja koju vode jaki muškarci, ali ima i žensko lice. Stvaranjem ovog mirisa parfemisti su mislili na Ruskinje i Rusiju u cjelini, kao sliku ženske duše. Ona stoji iza jakih ramena vođe, kao iza kamenog zida. Poput svake žene koja je sa jakim muškarcem koji brine o njoj i štiti je, zemlja je procvjetala i dobila samopouzdanje. To je miris snažne i u isto vrijeme krhke i nježne žene sa bogatim unutrašnjim svijetom. On privlači, osvaja i podsjeća da postoji ljubav i da još vlada svijetom”, napisala je manekenka na svom Instagram profilu, prenosi B92.

Kopirati
Drag cursor here to close