Roštilj uz kišu?

Za praznik rada oblačno s kišom, na planinama susnježica i snijeg

Lifestyle / Flash | 28. 04. 2016. u 08:48 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra će biti oblačno s jačom kišom. Obilnije padaline očekuju se u Krajini i zapadnim područjima Bosne. Padaline će prelaziti sa zapada prema istoku zemlje i do kraja dana se očekuje prestanak padalina u cijeloj BiH.

Vjetar će biti slab, prijepodne južnog i jugozapadnog smjera. U drugoj polovici dana vjetar u skretanju na sjeverni smjera. Jutarnja temperatura zraka između 4 i 10, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna između 9 i 15, na jugu zemlje do 17 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini će u subotu, 30. travnja, biti pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne pljuskovi se očekuje u Hercegovini i ponegdje u središnjim djelovima. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 8, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna između 13 i 18, na jugu zemlje od 18 do 23 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini će u nedjelju, 1. svibnja, biti pretežno oblačno vrijeme s kišom, a na planinama sa susnježicom i snijegom. Ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi s grmljavinom.

Jutarnja temperatura zraka između 2 i 8, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 10, na jugu zemlje do 16 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close