38-godišnji Rus

YouTuber preminuo nakon izazova u kojem je gladovao 40 dana

Nakon 20 dana tvrdio je da ima osjećaj sitosti, rekao je da je smršavio i da više nema energije za bavljenje tjelesnom aktivnošću.
Lifestyle / Flash | 07. 05. 2021. u 19:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

38-godišnji ruski youtuber Viyaliy Vygranovskiy preminuo je nakon što je gladovao 40 dana, piše portal Anews - prenosi Index.hr.

Vygranovskiy je na svom YouTube kanalu najavio da će pokušati izdržati 40 dana bez hrane i s vrlo malo vode. Desetog dana eksperimenta otišao je u divljinu, gdje je nastavio svoj izazov, napominjući da ga je atmosfera u gradu počela uznemiravati.

Nakon 20 dana tvrdio je da ima osjećaj sitosti, rekao je da je smršavio i da više nema energije za bavljenje tjelesnom aktivnošću. Eksperiment je nastavio i poslije 35. dana, usprkos činjenici da je osjećao kako umire.

"I kako je prošlo? To je samo igra koju sam prihvatio. Vrlo je zanimljivo. Parazita više nema, nema žudnje za hranom. Tijelo je potpuno obnovljeno, svaka stanica", rekao je Vygranovskiy.

Kasnije su njegovi poznanici pisali na društvenim mrežama da je bloger preminuo na samom kraju eksperimenta, ali točan uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Kopirati
Drag cursor here to close