Motivacijski govornik

Vujičić u Mostaru: Nadam se da ću inspirirati ljude da se nikada ne predaju

Izrazio je zadovoljstvo što gostuje u Mostaru kao i veliku zahvalnost svima koji su omogućili da se to realizira.
Lifestyle / Flash | 26. 10. 2019. u 13:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Australski motivacijski govornik Nick Vujičić, rođen bez nogu i ruku zbog iznimno rijetkog tetra-amelia sindroma, posjetio je u subotu Mostar u okviru bh. turneje gdje je u punoj dvorani Bijeli Brijeg održao predavanje.

Foto: Bljesak.info / Predavanje Nick Vujičića u Mostaru
Foto: Bljesak.info / Zainteresirani su u velikom broju došli poslušati predavanje
Foto: Bljesak.info / Zainteresirani su u velikom broju došli poslušati predavanje
Foto: Bljesak.info / Zainteresirani su u velikom broju došli poslušati predavanje

U sklopu njegovog predavanja, nastupili su Zbor Srednje glazbene škola Ivana pl. Zajca, Mostarske kiše i grupa Dar.

Uoči mostarskog nastupa na konferenciji za novinare Vujičić je kazao kako se nada da će njegova poruka biti dobro primljena.

''Vjerojatno znate moju priču, ali svi mi u svom životu prolazimo kroz uspone i padove, a kad nam je potrebna snaga da idemo prema naprijed trebamo znati da to ne možemo učiniti bez Boga i da moramo ići dan po dan'', kazao je Vujičić.

Dodao je kako ga raduje što mladi znaju priču o njemu.

Foto: Bljesak.info / Nick Vujičić održao je predavanje u dvorani Bijeli Brijeg

''Danas ćemo govoriti o ljubavi, nadi i vjeri, i uistinu se nadam kako će moja današnja prezentacija i prisutnost inspirirati mnogo ljudi da se nikad ne predaju i da uvijek idu prema naprijed u kakvim god životnim problemima bili'', istaknuo je Vujičić.

Izrazio je zadovoljstvo što gostuje u Mostaru kao i veliku zahvalnost svima koji su omogućili da se to realizira.

''Divno je biti ovdje u Mostaru i nadam se kako ću jednog dana cijelu svoju obitelj moći dovesti u Europu'', kazao je Vujičić.

Nick Vujičić rođen je 1982. godine u Melbourneu u Australiji, a od svoje 19. godine posjetio je više od 60 zemalja, pričao svoju priču i ohrabrivao ljude da ne odustanu od nade.

Foto: Bljesak.info / Detalj s konferencije za medije

U posljednjih nekoliko godina Vujičić je posjetio Balkan u više navrata i govorio na velikim skupovima, a uz mnoge druge zemlje posjetio je i Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Mađarsku i Crnu Goru, te sada i Bosnu i Hercegovinu.

Osim u Mostaru, danas će također nastupiti i u sportskoj dvorani Novo Sarajevo u Sarajevu s početkom u 19:00 sati te u nedjelju, 27. listopada, u sportskoj dvorani Borik u Banja Luci s početkom u 17:30 sati.

''Vjerujemo kako će u Vujičićevom govoru svi oni koji su izgubili nadu ili koji ne vide smisao u svome životu, te svi oni koji bi htjeli biti ohrabreni, pronaći taj tračak svjetla i nade'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close