Vremenska prognoza

Vrijeme na Božić: U planinama snijeg, u nizinama kiša

Temperatura zraka većinom između 6 i 11, a na jugu BiH od 10 do 15 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 24. 12. 2020. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom. Na planinama će padati snijeg. Tijekom noći na subotu, padom temperature zraka, susnježica ili snijeg u Bosni mogu padati i u nizinama.

Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog smjera. U večernjim satima vjetar postupno mijenja smjer na sjever. Temperatura zraka većinom između 6 i 11, a na jugu BiH od 10 do 15 stupnjeva.

U Sarajevu će biti oblačno. Prijepodne može pasti malo kiše. Glavnina padalina u drugoj polovici dana. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 7, a najviša dnevna temperatura zraka oko 10 stupnjeva. 

U BiH danas je bilo pretežno oblačno vrijeme. Lokalno je palo malo kiše na području Hercegovine, Krajine, zapadu i jugozapadu Bosne.

Temperature zraka izmjerene u 13 sati: Bjelašnica 0, Ivan-sedlo 8, Livno 9, Mostar i Trebinje 10, Zenica 11, Bugojno, Grude i Stolac 12, Jajce 13, Doboj i Sarajevo 14, Bihać, Prijedor, Sanski Most i Tuzla 15, Banja Luka, Bijeljina, Gradačac i Neum 16 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close