Dan oslobođenja

Vrijeme je za novu pjesmu i spot Hladnog piva!

Lifestyle / Flash | 02. 11. 2016. u 13:50 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hladno pivo donosi spot za pjesmu "Dan oslobođenja"! Osmi je to singl s albuma "Dani zatvorenih vrata", a kako pjesma govori o državi u kojoj više nikog nema, spot se, prigodno, snimao u Irskoj.

''Ovo je prvi putopisni spot Hladnog piva. Namjera nam je bila filmski zabilježiti naš debitantski izlet do Irske. Dan Oslobođenja je prpošna razigrana zezancija na račun iseljavanja, a kako sve više mladih emigrira baš u Irsku, iskoristili smo svirke u Corku i Dublinu te anketirali publiku da vidimo iz kojih su gradova došli. Drago nam je da se čak i naš veleposlanik odazvao.

Puno smo toga naučili u tih par dana pa  prije nego se i vi odlučite za selidbu imajte na umu da Irci ne drže jaja u frižiderima, da nema WC-a na autoputu između Dublina i Corka, da ima mnogo manje pasa na cesti i da narkomane nikad ne smiješ gledati u oči.

Mislimo da je redatelj Vojan Koceić, odlično zabilježio ovaj čudesni trip do Smaragdnog otoka.
Napomena za kraj: U širokom luku zaobiđite Rock n Roll Museum u Dublinu. Čista prevara! Radije tu lovu spiskajte u prvom pubu''
 opisao je Mile Kekin doživljaje Hladnog piva s puta i snimanja spota.

Hladno pivo se iz Irske vratilo puno dojmova, a doživjeli su i neke zanimljive trenutke. Pa su tako na semaforu čekali zeleno svjetlo s The Edgem iz U2-a a na autoputu pri brzini od 130 na sat im je pukla guma!

Na koncertima u Corku i Dublinu, koji su održani prije 2 tjedna, publika je dobila za zadatak napisati na papire iz kojih su gradova iselili kako bi došli raditi i živjeti u Irsku dok su na cesti naišli na hrvatskog veleposlanika u Irskoj.

Većinu navedenog snimili su kamerom, a redtelj Vojan Koceić iz splitskog Pilot Studija, pretočio je sve u zanimljivu video priču.

Kopirati
Drag cursor here to close