Pomoć starijim sugrađanima

Vrijedan dar Udruge Volim Vitez za viteške umirovljenike

''Vitez se voli djelima, a to brojne Vitežanke i Vitežani nerijetko pokazuju", istaknuli su iz Udruge Volim Vitez.
Lifestyle / Flash | 06. 02. 2020. u 11:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članice i članovi Udruge Volim Vitez posjetili su Udrugu umirovljenika općine Vitez gdje su se sastali s predsjednikom Udruge umirovljenika Franjom Drmićem i Predsjedništvom Udruge.

Tom prigodom razgovarano je o aktivnostima dviju udruga koje su svojim radom itekako prepoznate u lokalnoj zajednici, kao i o mogućnosti za jačanje suradnje koja se može razvijati jedino na načelima međugeneracijske solidarnosti.

Predstavnici Udruge Volim Vitez ovom prigodom uručili su i donaciju umirovljenicima Viteza kojima će ona, imajući u vidu nezavidan položaj velikoga broja pripadnika ove populacije, zasigurno dobro doći, što je između ostalog kazao i predsjednik Udruge umirovljenika Franjo Drmić.

"Nakon što smo prije nekoliko mjeseci obilježili Međunarodni dan starih i nemoćnih ovom aktivnošću još jednom smo skrenuli pozornost na brigu prema našim sugrađanima u odmakloj životnoj dobi, to jest umirovljenicima. Nažalost, ove aktivnosti su u našem društvu neizbježne i veseli nas ukoliko smo ovom gestom barem malo olakšali svakodnevicu jednom dijelu stanovnika Viteza, jer kao što naš naziv i govori, Vitez se voli djelima, a to brojne Vitežanke i Vitežani nerijetko pokazuju", istaknuli su iz Udruge Volim Vitez.

Kopirati
Drag cursor here to close